Så här fyller du på baksidan av en Ohio bil titel

En bil titel är ett rättsligt instrument som förklarar eller överföra äganderätten till ett fordon. När du fyller på baksidan av en Ohio bil titel, är det viktigt att slutföra varje avsnitt korrekt. Om mer än en ägare är noterat på bil titel, kommer varje ägare måste underteckna handlingen att överföra äganderätten. Undantaget är om det finns en "eller" snarare än ett "och" mellan ägarnas namn. Ett "eller" innebär att endera parten kan sälja eller överföra äganderätten, ett "och" kräver att båda parter samtycker till försäljning av fordonet. Saker du behöver Flighter State-utfärdat eller militärt identitetskort
Visa fler instruktioner
1

skriva ut namn och adress till köparen i motsvarande fält på baksidan av Ohio titeln.
2

Ange köpeskillingen i motsvarande fält.
3

Ange exakt mätarställning i motsvarande fält på baksidan av titel.
4

Sign och NOTARIELL säljarens avsnittet. Säljaren måste skriva sitt namn framför en notarie. Notarien kommer att verifiera sin identitet genom att titta på hans statligt utfärdat eller militär-ID, ett amerikanskt pass är ofta acceptabelt också. Notarien kommer sedan signera och stämpla säljaren delen av titeln. Det är oftast en liten avgift för denna tjänst.
5

Slutför köparens avsnittet. Som köpare är du kontrollera att mätarställningen är korrekt. Köparen bör skriva ut och skriva sitt namn i motsvarande fält. Köparens underskrift behöver inte vara attesterad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77847.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.