Hur man väljer en begagnad motorcykel

En begagnad motorcykel kan innehålla dolda skador som kan leda till kostsamma underhållet på vägen eller potentiella skador från dess användning. Det finns några viktiga områden att titta på noga när du väljer en cykel som är rätt för dig. Tänk på din egen erfarenhet med en cykel och den verksamhet du tänker njuta av med din begagnade cykel. Välj en cykel som är rätt för dig och se till att du tycker om att rida den. Instruktioner
1

Välj vilken typ av motorcykel du vill. Sport cyklar är snabba, aggressiva och kräver erfarenhet för att garantera säkerheten. Cruisers ger en mer avslappnad körning, vilket gör dem idealiska för första gången förare. Choppers är ett bekvämt val men kan vara för braskande för vissa ryttare. Touring cyklar är idealiska för långa resor. Veta vilken typ av cykel du vill, för att skära ner på din shopping tid. Välj utifrån dina erfarenheter med motorcyklar och avsedda aktiviteter med din nya cykel.
2

Shop flera lokala begagnade återförsäljare motorcykel och kontrollera vill ha annonser för privatpersoner. Om din budget är låg, anser privata återförsäljare. Det finns en större risk att köpa en motorcykel med dold skada när man köper från en oberoende källa. Återförsäljarna är dyrare men kan ge en detaljerad historik över motorcykeln. Vissa återförsäljare har en liten återförsäljarens garanti. Den extra kostnaden för att köpa från en återförsäljare är väl värt det, speciellt om du är ny på motorcyklar.
3

Undersök motorcykeln försiktigt, när du har valt ett av intresse. Granska ramen. Skador på en cykelramen kan vara en allvarlig fara eller leda till dyra reparationer senare. Om du hittar några skador, såsom bucklor, slitage eller sprickor, gå vidare med andra alternativ. Dessa skador kan tyckas små, men de är tecken på mer allvarliga ram skador. Ta bort sadeln och andra flyttbara objekt, att fortsätta din inspektion av cykelramen.
4

Inspektera kedjan efter tecken på slitage och korrosion. Kedjan är en billig reparation, men dess tillstånd berättar om motorcykeln har varit väl underhållna.
5

Kontrollera batteriet och däck. Om du hittar skador eller korrosion på dessa, betyder det ditt första köp kommer att bli dyrare på grund av vissa tidiga underhåll. Begär en grundlig historia av cykeln. Ställ frågor om underhåll och eventuella olyckor i cykelns historia.
6

Provkör din valda motorcykel. Se till att det är en rätt passform för din körstil. Om du känner dig osäker eller otrygg på motorcykeln, fortsätta handla. Hitta en cykel som passar din stil och känns naturligt på vägen. Lyssna efter eventuella motor oegentligheter och se till att kontrollera bromssystemet. Din motorcykel måste känna sig bekväma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77757.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.