Hur du köper en begagnad 1998 Honda Civic SI

När du köper en begagnad bil, det finns många saker att tänka på som bör påverka ditt beslut. Lyckligtvis är Honda ett pålitligt varumärke. Honda Civic är en av de mest eftersökta ut modeller, eftersom det kan lätt förvandlas till en liten racerbil, något som bör utredas när man funderar på att köpa en begagnad Honda Civic SI. Köpa en 1998 Honda Civic SI kommer att variera beroende på om du köper från en återförsäljare eller en privat ägare. På grund av dessa stora skillnader, är den här artikeln kommer att anta att du köper bilen från en återförsäljare. Instruktioner
1

Fråga säljare för en bil historia rapport, även känd som en Carfax rapport. Om de är en seriös återförsäljare, kommer de att kunna tillverka en åt dig gratis. Om de inte kan eller vägrar att ge dig en rapport bil historia, då är det troligt att bilen har haft hållbar skador och kunde ha mer problem senare. En bil historia rapport kommer att säga något underhåll att bilen haft från en återförsäljare, samt hur många ägare och alla andra typer av information som du skulle vilja veta om en bil.
2

Kontrollera körsträcka på bilen. Det är en allmän regel att varje bil med över 100.000 miles snart kommer att behöva en ny motor. Du kommer inte att kunna berätta om de miles på bilen är motorvägen miles eller kilometer trafik, vilket är varför det är bäst att inte köpa en 1998 Honda Civic SI med ett betydande antal miles.

3

Ring DMV för att se till att bilen aldrig har förlist. Om bilen har totalt innan, är det inte värt att köpa. Försäkring kommer att vara billig, men kroppen struktur av bilen har äventyrats, vilket innebär att minsta gupp i bilen kan leda till allvarliga skador.
4

Ta bilen för en provkörning. Se till att det är en bil du är bekväm körning. Se till när du kör att den skiftar smidigt, inte göra en massa oväsen och att värmaren och vindrutetorkare fungerar. Det är också viktigt att se till att bilen inte överhettas.
5

köra bilen till en mekaniker som du litar på. Har kolla upp dem på bilen. Givarens mekaniker har ett egenintresse av att sälja bilen, så det är bättre att ta det till en oberoende mekaniker, som kan berätta för dig om bilen är ett bra köp eller ej.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77702.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.