Hur du köper en begagnad bil i Tyskland

Du kan köpa en begagnad bil i Tyskland från en privat ägare eller en återförsäljare. Även om du kanske kan få en bil för ett lägre pris från en privat ägare, får du bara en garanti erbjudande från en återförsäljare. Återförsäljare kan även erbjuda finansiering för en begagnad bil köp. Att köpa en begagnad bil i Tyskland kan vara så skrämmande som det är i USA. Kom ihåg att alla juridiska dokument kommer att skrivas på tyska när du gör köpet. Instruktioner
1

Bestäm om du vill köpa din begagnade bil från en återförsäljare eller från en privat ägare. För återförsäljare begagnade bilar, sök på webbplatser som AutoScout24.com. Leta efter privatägda begagnade bilar i tyska dagstidningar, liksom Frankfurter Rundschau.
2

Secure finansiering om du inte betalar hela saldot för begagnad bil. Leta efter bilar som inte är alltför gammal, har ett bra andrahandsvärde och låga miltal. Vissa återförsäljare och banker erbjuda begagnad bil finansiering. När du har hittat en återförsäljare be om deras använts bilfinansiering. Du kan också kolla med din lokala bank i Tyskland. Den bästa finansieringen uppgår vanligtvis tillgänglig med 20 procent ned.
3

Fråga hos en återförsäljare om att köpa en demo modell, kallad Jahreswagens eller Vorführwagens. Jahreswagen fordon har ägts under ett år eller mindre av en anställd hos biltillverkarna. Vorführwagen fordon har showroom och testa bilar kör. Dessa typer av fordon kan vanligtvis fås för bra priser.
4

Kontrollera och kontrollera uppgifter om den begagnade bil du är intresserad av att köpa. De viktiga saker att kontrollera är antalet tidigare ägare, typ av katalysator, körsträcka, datum för första registreringen, årsmodell och datum för nästa kontroll. Ägna särskild uppmärksamhet åt dessa saker när man köper från en privat ägare.
5

Förbered för inköp med försäkringsbevis. Om du köper från en återförsäljare du måste visa dem försäkringsbevis från en nuvarande försäkring, eller registrera dig för försäkring framför dem, så att de kan få din registrering och registreringsskyltar. Om du köper från en privat ägare ta ditt försäkringsbevis och ditt köpeavtal till den lokala motorfordon avdelning, eller Kfz-Zulassungstelle, för att få din registrering och registreringsskyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77165.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.