Hur du köper en begagnad Hummer

Hummer är en militär stil SUV som kan användas för resor längs oförbättrade vägar och stigar, samt på asfalterade vägar för dagligt bruk. Hummer kräver särskild omsorg och uppmärksamhet för att förhindra strukturella och mekaniska skador eller fel. När du köper en begagnad Hummer, leta efter försäljning på eBay och i din lokala Autotrader tidningen. Liksom de köper något begagnat fordon, är en långsam men stadig-strategi bäst. Saker du behöver
Kelly Blue Book
Anti-sieze fett (tillval)
Visa fler instruktioner
1

specificera bilens egenskaper. Olika årsmodeller har olika funktioner, så kontakta tillverkaren eller använda resurser på nätet för att hitta de funktioner och årsmodeller du söker efter.
2

Jämför antalet miles på Hummer till sitt allmäntillstånd . Hög körsträcka är inte nödvändigtvis negativt. Ännu viktigare, se om fronten är i bra form. Den främre änden är den svagaste delen i en Hummer, enligt "Flash off-Road" hemsida. Kontrollera den främre änden för gemensamma problem såsom en sliten medlöpande och Pitman armar, som stöder styrförmåga och smutsiga redskap styrning. Om fronten verkar solid, helt enkelt smörja styrväxlar med anti-sieze fett och fortsätta din inspektion.
3

Inspektera hjulen. Hummer är benägna att rulla skador, och eftermarknad hjul för Hummer är dyra och kan vara svåra att hitta.
4

Fråga säljaren, handlar om "off-road" och "on-road" använda. Om Hummer användes mestadels off-road, sedan leta efter slitage på fjädring och hjul skador. Om det var mestadels kört på asfalterade vägar, kontrollera motorslitage.
5

Töm överföringslådor och kontrollera bränd olja, vilket indikerar Hummer har kört i höga hastigheter på en regelbunden basis. Undvik att köpa någon Hummer som visar omedelbara tecken på skador från felaktig användning på väg och dåligt underhåll.
6

Förhandla priset på Hummer baserat på dess Blue Book eller verkligt värde, vilket också kan bestämmas genom en värderingsman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77726.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.