Hur får jag vänja Bil Specifikationer?

Oavsett om du vill veta mer om en begagnad bil innan du köper den eller är intresserad av att sälja din bil, kan du hitta användbar information på Edmunds.com. Den Edmunds webbplats tillhandahåller specifikationer för begagnade bilar för att hjälpa köpare och säljare bestämmer värdet på ett fordon. Det är mer korrekt än den ofta citerade Kelley Blue Book att fastställa lämpliga priser eftersom det står vad en begagnad bil som faktiskt såldes för snarare än vad den borde teoretiskt sälja för. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Type "www.edmunds.com" i adressfältet i din webbläsare. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att öppna webbsidan.
2

Klicka på bilden som mest liknar den begagnade bil du letar efter. Notera formen och antalet dörrar på bilen.
3

Klicka storleken kategori som bäst beskriver bilen. Uppskatta nu, men du kanske måste gå tillbaka till det här steget om du väljer fel.
4

Klicka på året när bilen gjordes. Alternativ spänner de senaste 20 åren från 2010, så du kan bara fylla i denna process om bilen inom den tiden.
5

Klicka på den första rullgardinsmenyn till höger på sidan och klicka på fabrikat av bilen för att markera det. Välj modell av bilen genom att upprepa detta med den andra rullgardinsmenyn.
6

Klicka på "Bakåt"-knappen i din webbläsare för att återgå till sidan i steg 3 om bilen du är letar efter visas inte. Upprepa steg 3 till 5 tills bilen visas på sidan.
7

Begränsa din sökning genom att klicka på "automatisk" eller "handbok" i menyn till vänster på sidan för att ange vilken typ av växellåda bilen har. Klicka stilen på bilen på listan i mitten av sidan, notera antalet dörrar om det finns flera listor.
8

Klicka på länkarna till vänster menyn på sidan för att visa den specifikationer du vill se. De "Priserna i ditt område" länken är förvald.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77457.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.