Hur du köper en bil med ingen titel

Att köpa en bil med ingen titel är alltid en risk. Bilen kan ha stulits, kan det finnas brister i titeln att säljaren försöker dölja bilda dig, eller titeln kan helt enkelt ha gått förlorade. Om bilen har "ren" titel men titeln dokumentet har helt enkelt försvunnit, förfarandena för att ha en ny titel som utfärdats och registrera bilen i ditt namn är ganska okomplicerad. Saker du behöver
Datorer, Internet, skrivare, personliga rekord, Vehicle Identification Number (VIN)
Visa fler instruktioner
1

erhålla bilens VIN genom fysisk inspektion av fordonet (platsen varierar beroende på märke och modell, och det kan även vara placerad på motorn). Inspektera fordonet själv - lita inte på säljarens uttalande
2

Kör en gratis online-check på VIN för att avgöra om bilen har anmälts stulet, och om den har en titel.. Om bilen har en "ren titel" (inte "bärgning" eller "skräp" titel, till exempel, och inte anmäld stulen), fortsätt till nästa steg.
3

Print ut VIN rapporten och ladda en dubblett formulär titel program från din statens Institutionen för motorfordon (DMV) eller motsvarande. Säljaren och en representant för varje kvarstad innehavare (en bank representant, till exempel), måste ge attesterad signaturer på denna blankett.
4

Har säljaren besöka den lokala DMV och slå in det undertecknade och attesterad duplicera formen titel ansökan. En dubblett titel bör utfärdas snabbt för en nominell avgift.
5

köpa bilen med hjälp av ett skriftligt köpeavtal undertecknats av både dig och säljaren samt alla kvarstad innehavare (en bank representant, till exempel ). Avtalet bör omfatta bilens vägmätare körsträcka.
6

Har säljaren och någon kvarstad innehavare stöder dubbla titeln. Vägmätaren körsträcka bör registreras på titeln om det finns utrymme för det, annars en särskild blankett för att rapportera vägmätaren körsträcka krävs av vissa staters. Denna form kan oftast laddas ner från din statens DMV hemsida. Besök din statens lokala DMV kontor för att registrera bilen i ditt namn
7

. Du bör ta det dubbla titel, köpeavtalet och vägmätare körsträcka formuläret (om tillämpligt). Du kommer att få betala en symbolisk avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77124.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.