Hur du köper en bil av staten som ett Delaware Resident

När du köper en bil av staten, är det viktigt att få alla nödvändiga handlingar som krävs för att registrera fordonet i Delaware. Att köra fordonet från ursprungslandet till Delaware, måste fordonet för närvarande registreras. Om den tidigare ägaren tillät registreringen löper ut, besöka en Delaware DMV och få en 5-dagars tillfällig taggen. Detta gör att du kan köra bilen i fem dagar utan att registrera det. För att få en tillfällig etikett, skicka ett köpebrev eller fordonets titel, fordon VIN, fabrikat och år, och försäkringsbevis till DMV. Instruktioner
1

Kör köpt fordonet till en "Kontrollera igen Inspektion Lane" på en lokal Delaware DMV (se Resurser). VIN på fordonet måste kontrolleras av en DMV representant. Om du köpt bilen från en ny bilhandlare out-of-state, kan du skicka istället "Ansökan om titel" formen till en representant inom DMV. Nej VIN verifiering krävs.
2

Slutför en "Ansökan om Delaware avdelning." Denna ansökan kommer att tillhandahållas av DMV representant efter besiktning av fordonet. Ange alla ägarnas namn på formuläret, samt fordonets information såsom år, märke och modell.
3

lämna in ansökan till en Delaware DMV representant, tillsammans med Tillverkarens intyg Ursprungsland och Bill of Sale (om man köper från en återförsäljare), eller ursprunglig titel med en vägmätare utlämnande (för privat försäljning). Vägmätaren avslöjande är helt enkelt en mätarställning och är standard på de flesta titlar. Titeln måste undertecknas av alla noterade ägare och attesterad (om tillämpligt), och köparen (s) underskrift måste också vara på titeln. Också, styrka Delaware ansvarsförsäkring och ditt statligt utfärdat körkort.
4

Betala erforderlig registrering avgifter. Som av 2010, är ​​en avgift på $ 25 bedöms få en Delaware titel, är 3,75% skatt på bilens försäljningspris eller aktuellt värde och en extra $ 40 avgift tas ut för att registrera fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77883.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.