Hur man köper en begagnad bil

Ställ din budget innan du handlar för en begagnad bil, och överväga alla kostnader, inklusive nödvändiga reparationer eller föremål underhåll som behöver omedelbar uppmärksamhet. En begagnad bil kan kosta dig mer pengar i fixa upp än du tänkt att ursprungligen betala. Garanti

Shoppa för ett fordon som har en viss garanti kvar på det eller överväga att lägga ett efteråt. Återförsäljare har ofta en vanlig begagnad bil garanti, eller så kan du hitta en bil fortfarande inom tillverkarens garantiperiod från en återförsäljare eller privat säljare. Ställ en privat säljare om det finns en överförbar garanti för fordonet (en förlängd garanti som köptes av ägaren). Om du kan fixa bilar själv, kan detta inte vara ett problem. Men för den förare som har begränsad mekanisk kunskap, kan fordon reparationer kosta mer än en bil är värd i vissa fall.
Överväganden

Hitta en mekaniker att titta på begagnad bil med dig. Boka tid för att få den i eller avgöra om du kan få mekaniker komma med dig att titta på en bil. Även detta kommer att kosta pengar, är det troligt att du ska spara i framtiden om du var tvungen att betala för en större reparation, t.ex. en överföring eller topplockspackning byte.
Sök Metoder

Handla för bilar genom att kontrollera din lokala tidning eller gratis bil platsannonser publikationer. Eller använda Craigslist, som uppdateras ofta (se Resurser). Gå till lokala återförsäljare webbplatser för att visa inventering.
Pappersarbete
p Om du behöver ett lån för att köpa en begagnad bil, skaffa ett lånelöfte innan du börjar handla för att spara tid. Ring din bank för att ansöka. Kontakta din lokala Department of Motor Vehicle kontor för att ta reda på vad pappersarbete du behöver ta för registrering och textning - se till att säljaren ger dig vad du behöver (krav skiljer sig med staten). Kolla över fordonet titeln innan de köper. Se till att det inte finns någon kvarstad noterat på titeln eftersom det ofta innebär att titeln är inte överlåtbara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77578.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.