Hur du köper Donerade bilar i södra Kalifornien

Många ideella företag accepterar begagnade bilar som en donation. Om du bor i södra Kalifornien, de flesta av de använda donerade bilar hamnar på auktionen block. Om du kvalificerar dig som en behövande mottagare, kan du köpa bilen från en lokal välgörenhetsorganisation. Köpa direkt från en lokal välgörenhetsorganisation kan potentiellt spara låginkomsttagare hundratals dollar av marknadsvärdet på bilen. Instruktioner
1

Ta reda på om du är berättigad att köpa ett donerat bil. Ring lokala välgörenhetsorganisationer för att se om de säljer sina donerat bilar och att få information om ansökningsprocessen. Gå online och besök Opportunity bilar, ett nätverk av mer än 150 ideella organisationer som hjälper kvalificerade, låginkomsttagare köpa begagnade bilar. Använd deras "Program Locator" för att hitta ett program nära dig.
2

Följ upp med lokala välgörenhetsorganisationer. Besök ideella organisationer i din södra Kalifornien stadsdel att låta dem veta att du letar efter ett donerat fordon. Några av de stora välgörenhetsorganisationer i södra Kalifornien med program bil donation är: Röda Korset, Habitat for Humanity, Volunteers av Amerika, Goodwill och katolska välgörenhetsorganisationer USA. Du kanske vill besöka en lokal filial i en rikare stadsdel där väl underhållna fordon är mer benägna att vara bland de donationer.
3

Gå till en bilauktion. De flesta fordon som doneras till välgörenhet hamnar på lokala bilauktioner. De välgörenhetsorganisationer kan sedan ta pengarna och använda den för att föra fram organisationens tjänster och uppdrag. Squidoo.com listar alla offentliga bil auktioner i södra Kalifornien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77667.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.