Hur du köper en bil med en ombyggd titel

Om du letar efter en billig bil som är pålitlig, överväga en bil med en ombyggd titel. När en bil är förstört och försäkringsbolaget bestämmer det "var," en bärgning titel utfärdas. Men när fordonet repareras och de inspektioner är klara, är en ombyggd titel utfärdas. Medan en återskapad kan innebära vissa problem, gör ordentlig forskning om historia av fordonet gör att du kan avgöra om det är värt att köpa. Saker du behöver
Fordonsinformation
Historia rapport
Bill Titel
salu
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen du funderar köp. Se till att bilen är i linje och kör bra. Dessutom har en mekaniker titta under huven för mekaniska problem.
2

Lokalisera information om bilen som gör att du kan utföra en sökning fordon historia. Detta inkluderar ramnumret och märke och modell -. Allt i allmänhet finns på titeln Addera 3

Sök bilens historia och fastställa omfattningen av skadorna som reparerades. Besök en sajt på nätet, såsom CarFax, CarChex eller AutoCheck, och köpa rapporten enligt anvisningar från MSN Money.
4

Ring ditt försäkringsbolag. Supply din försäkringsagent med fordonets information och se till att företaget kommer att täcka auto. Vissa försäkringsbolag kommer inte att täcka det.
5

Betala kontant för bilen. Generellt kommer finansbolag och banker finansierar inte en bil med en ombyggd titel. Du kan dock använda andra säkerheter, såsom mark, för att få medel om du inte har kontanter till hands.
6

emot den ombyggda titeln med ryggen avslutade tillsammans med ett köpebrev . Se till att säljaren skriver och skriver sitt namn på rätt linje. Dessutom, placera ditt namn och adress på den ombyggda titeln.
7

Registrera bilen på din lokala avdelningen av motorfordon kontor. Ta titeln och köpebrevet med dig. Betala avgifter och har titeln överförs till ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77682.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.