Hur du köper en begagnad Porsche Boxster

Porsche Boxter är en av de mest bestående modeller av moderna lyxiga sportbilar. Men till priser ofta väl över $ 50.000 för nya modeller, köpa begagnade kan vara vägen att gå. Med noggrann planering, shopping, provkörning kan du söka efter begagnade Boxters på ett sätt som kommer att ge dig förtroende för ditt beslut och, förhoppningsvis, du spara massor av pengar på en ny Porsche. Saker du behöver
Cash eller alternativ finansiering via bank
Dator med tillgång till Internet
telefonkatalog Alicante Telefon
Pen
Paper
Visa fler instruktioner

1

Bestäm din budget för att köpa en begagnad Boxter. Tänk på att Porches tenderar att hålla sitt värde ganska bra, och du kan få betala samma pris för en begagnad Boxter som du skulle betala för en ny inhemsk bil.
2

Secure finansiering om du planerar inte att betala för din Boxter i kontanter. Det bästa sättet att göra detta är att gå till din bank eller kredit unionen och be att vara pre-kvalificerad för ett lån. Om du har möjlighet att vara pre-kvalificerad för ett lån, få det skriftligt från din bank eller kredit unionen. Du kan ta denna anmärkning med dig till dina möten med säljarna för att bevisa att du har möjlighet att köpa.
3

Besluta om vilka kriterier som kommer faktor i ditt köpbeslut. Till exempel, om du bara letar efter Boxters av en viss årsmodell eller av en viss färg, kommer dessa kriterier påverkar hur du handlar.
4

Sök efter begagnade Boxters i ditt område med hjälp av nätet auto försäljning webbplatser. Dessa webbplatser har alla avancerade sökmotorer som gör att du kan söka utifrån mycket specifika bilar kriterier, och du kan ordna dina resultat genom sin närhet till dig, så att du kan fokusera på de Boxters som är till salu i ditt närområde. Skriv ut posten så att du kan rangordna dina leder.
5

Hitta lokala Porsche återförsäljare, specialiserade Porsche bilverkstäder som specialiserat sig på high-end import. Gör en lista med företagsnamn och telefonnummer, sedan ringa var och en att fråga om tillgången på begagnade Boxters. Skriv ner all relevant information om bil samt kontaktuppgifter.
6

reda på om någon av dina leder är för dyra eller annars olämpligt passform för dina behov. Sedan rangordna alla dina återstående leads, börjar med den mest lovande först.
7

Kontakta en säljare i tid, med början med en på toppen av listan. När du kontaktar en säljare, först bekräfta att bilen fortfarande är tillgänglig, sedan bekräfta alla dina relevant information om bilen för att kontrollera att det är korrekt. Om du fortfarande är intresserad, arbeta med säljaren för att ordna en provkörning.
8

provkörning och personligen inspektera bilen. När du har uttömt dina leder till din belåtenhet och har provkört alla fordon du är intresserad av, är det dags att göra ett slutgiltigt beslut om vilken som tilltalar dig mest.
9

Fråga om tillstånd att ta bilen till ett garage för en fullständig besiktning och vidta åtgärder för att ta bilen till en mekaniker du litar på.
10

Beställ en fullständig inspektion på fordonet och samla en detaljerad rapport. Om inspektionen framkommit någon information som avråder dig från att köpa, överväga bekostnad av inspektionen att vara en tillfällig kostnad för bilköp. Om bilen får ett friskintyg, ta den tillbaka till säljaren för att stänga affären.
11

betala säljaren för bilen. När du levererar betalning till säljaren, bör säljaren överföra äganderätten till ditt namn genom att registrera transaktionen på baksidan av titeln. När denna process är klar, har du köpt din Porsche Boxter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77110.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.