Hur du köper en begagnad lastbil

Det finns många fördelar med att köpa en begagnad lastbil under en ny lastbil. Den största fördelen är en begagnad lastbil fortfarande kommer att få jobbet gjort på en bråkdel av priset för en ny lastbil. Här är några saker att titta på när du söker efter din nästa bil på nätet, med en återförsäljare, eller från en privat fest för försäljning av ägaren. Instruktioner
1

Bestäm vad den huvudsakliga användningen av lastbilen kommer att vara för dig. Om du drar tunga laster med din lastbil eller off road dina behov kan vara annorlunda än om du bara behöver öppna flaket för att dra små laster eller leveranser transporter. Om du använder trucken lätt konstruktion du kan vara bättre att köpa en lätt lastbil som blir bättre körsträcka och spara på gas över en stor tung lastbil som kommer att använda gas väder du drar last eller inte. Vår gamla tunga pick-up fick 14 miles per gallon. Det spelade ingen roll om du var tomma eller dra en släpvagn körsträcka varierade lite. Det hade makt att göra släpet drar vi behövde men var inte kostnadseffektivt att använda som bruksbil.
2

När du vet de specifikationer och storlek lastbil du behöver ta reda på vad som passar användning och börja din sökning. Bekanta dig med den modell du vill ha. Ta reda på vad som modeller styrkor och svagheter är. Bekanta dig med de alternativ som lastbilen kom med. Särskilt motoralternativ. Du kanske tror att du har hittat en bra affär bara för att senare meddelande du köpte den valfria mindre kraftfull motor och jämfört med en uppgraderad lastbil som var prissatta högre. Jämför äpplen med äpplen när priset shopping.
3

När du fokuserar på en specifik lastbil reda på vad som lastbilen användes för den tidigare ägaren. Ha en mekaniker komprimering testa motor och övergripande underhåll. En Carfax eller liknande rapport kan ge en historia om några större reparationer eller olycksfall skador. Om trucken är en dragkrok användes det för bogsering ofta, och i så fall är motorn och transmissionen stark nog för den belastning de drog. Konstant bogsering kan orsaka onödig förslitning om lastbilar motor och mekaniska delar har alltid använts under full belastning och stress. Kontrollera att vatten eller översvämning. Vissa fynd kan vara huvudvärk, om de har varit i en översvämning och loggat vatten.
4

Ta körsträcka beaktas. Bilar och lastbilar genomsnitt ca 15 tusen miles per år. Har det drivits mer eller mindre än normalt. Höga miles kan vara bra om det återspeglas i priset och lastbilen passar din planerade användning och krav. Finns det något organ skador eller bakre stötfångaren skador från dragande laster och eventuellt off road bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77176.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.