Information för 1988 GMC Sierra

Den 1988 GMC Sierra är känd för att få stor användning. Den genomsnittliga 1988 GMC Sierra har gjort det bra med sina ägare och har pågått på väg till dubbla miles rankad av de aktuella fordonen. Recensioner

Omdömen från 1988 GMC Sierra åkare tenderar att vara mycket hög. I genomsnitt, reparationer på den här lastbilen startar på ca 200.000 miles och dessa tenderar att vara mindre reparationer. Även om inga två lastbilar är desamma, är det genomsnittet på en väl underhållen Sierra lastbil. Denna truck är känd för sin makt, hållbarhet och kropp styrka. Medan vissa varianter av motorns storlek fanns tillgängliga
Motor

, hade mest 1988 GMC Sierras en av en par storlek motorer. Den 5,0 liter och 5,7 liters motorer, både V-8s, fanns tillgängliga, samt 4,3 liters V-6 med 160 hästkrafter. Ingen av dessa motorer anses bränsleeffektiva. I genomsnitt staden mpg bränsle för detta fordon är 17 och motorvägen Betyget är 25 mpg.
Säkerhet betyg
p Det finns inga säkerhetsanordningar i 1988 GMC Sierra bortom säkerhetsbälten och standard låsningsfria raster. Det finns heller ingen krocktest information om detta fordon.
Prisguide
p Det finns ingen Kelly Blue Book information om detta fordon, eftersom boken bara går tillbaka så långt som 1990. Det finns lite faktiskt känt om prissättningen av denna stora fordon, utan snarare vad man skulle känna sig bekväma att betala för bilen. På grund av dess ålder, är lastbilen en klassisk, vilket ökar värdet av trucken. Dock är lastbilen en ung klassiker och inte antik. Dessutom bör man se kvaliteten på lastbilen och se till att det körs innan en stor summa pengar på det.
Specialfunktioner

1988 GMC Sierra lastbil kunde erhållas med flera funktioner, inklusive fyrhjulsdrift eller bakhjulsdrift. Dessutom lastbilen kunde köpas som en vanlig cab, förlängd hytt eller en manskapshytt stil. Emellertid var komfort funktioner i alla dessa val begränsade. Den bänk kvar lite i raden av komfort, särskilt för en kort förare och en lång passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77351.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.