Hur du returnerar en ny bil för en begagnad bil

Det finns en mängd skäl att någon skulle vilja lämna tillbaka en ny bil för en begagnad bil, till exempel köparens ånger, skära ned på kostnader eller missnöje med den nya bilen. Oavsett orsak kan vara, det finns utmanande men effektiva metoder för detta. Instruktioner
1

Kontrollera returrätt på fordonet. Vissa återförsäljare tillåta en angiven tidsperiod inom nya bilar kontrakt.
2

Ring generalagenten där du fått bilen och boka tid för att ta bilen in för att diskutera möjliga avkastning alternativ.

Billiga 3

Ta bilen till generalagenten. Om bilen är ett hyresavtal, kommer en del återförsäljare kan leasers att returnera bilen tidigt med någon inverkan på deras personliga kredit så länge alla leasingavgifter är aktuella. En betalning arrangemang kan göras över en tidsperiod för att betala av resten av hyresavtalet. Återförsäljaravtalet kommer att sälja bilen på auktion. Om bilen säljs för mer än sin payoff citat kommer skillnaden dras av från resten av dina hyresbetalningar.
4

Betrakta en frivillig återbördande av fordonet. Om bilen har finansierats, kan du utföra en frivillig återbördande genom att återlämna den till långivaren. Detta alternativ kan ha en negativ inverkan på den personliga kredit.
5

Fråga om alternativ för att köpa en begagnad bil. Detta kommer att vara en separat transaktion med bilhandlare.
6

provköra begagnad bil av ditt val, och prata med en säljare för att förhandla om priset på den begagnade bil och en genomförbar handpenning. Få en kopia av den använda bilens Carfax rapport, och begära all information om historia av fordonet.
7

Läs det finstilta och garantiåtagande inom begagnad bil avtalet före undertecknandet av kontraktet och tillträdesdagen av begagnad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77711.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.