Hur man ska värdera och jämföra begagnad bil Performance

När du köper en begagnad bil, är det möjligt att fastna i ytliga frågor: färgen på en bil, den lockande säljaren och attraktionskraft ett fordon. Även funktionerna i en bil och tillförlitlighet säljaren bör övervägas, är resultatet av en begagnad bil av yttersta vikt. Innan du väljer en begagnad bil att köpa, utvärdera och jämföra resultatet för varje fordon. Detta kommer att bidra till att den bil som du väljer fungerar korrekt. Instruktioner
fysisk inspektion
1

Titta på de synliga aspekterna av en bil: Håller utrustningen under huven ser korrekt? Finns det någon synlig skada på bilens exteriör? Är bilens däck pumpade ordentligt? Inspektera bilen för någon varning sidor av manipulering eller missbruk.
2

Provkör varje bil som du funderar på att köpa. Tänk på hur varje bil kör. Är du nöjd med svängradie? Gör bromsarna fungera? Vill känna dig att ratten är lös? Tänk på att inte alla bilar har samma körstil, men om du känner att en bil inte kör ordentligt, lita på dig själv.
3

När du är klar provkörning bilar, skapa en lista över för-och nackdelar för varje använt fordon. I en kolumn, skriv ner de positiva inslagen i varje bil, och i den andra, skriva ner de negativa inslagen. Jämför de positiva och negativa av bilens prestanda, utseende och funktioner. Baserat på dina listor, avgöra vilka bilar som bäst passar dina behov och önskemål. Addera Research
4

Forskning de märken och modeller av varje bil som du tänker använda en webbplats såsom edmunds.com. Du kanske upptäcker att ett fordon fungerar bra med minimala reparationer, medan ett annat fordon kan behöva mer reparationer och utbyten del ska fungera väl. Om en bil ofta behöver reservdelar, prata med säljaren för att se om de delarna har redan ersatts eller kommer sannolikt att behöva ersättas inom en snar framtid.
5

tala med en chef på en bilfirma som säljer den typ av bil du funderar. Diskutera eventuella problem du kan ha om bilarna, och be honom att klargöra om din oro är giltigt eller inte.
6

Anteckna ramnumret av de bilar som du är intresserad av att köpa. Använda en resurs som carfax.com, forskning historia av fordonen. Denna typ av resurs kommer att lära dig om en bils historia, körsträcka och andra faktorer som kommer att varna dig om tidigare problem och eventuella bedrägerier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77528.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.