Hur betala för en begagnad bil

En begagnad bil från en bilfirma depreciates bara med ungefär halva prislappen under loppet av fyra år. Som håller priset på en låg körsträcka bil utom räckhåll för de flesta måttliga inkomster familjer. Få har möjlighet att spara tillräckligt för att betala kontant till bilhandlare för en begagnad bil som är i tillförlitligt gott skick. Överväga alternativ för finansiering och ta förnuftiga åtgärder för att få det att fungera mot inköp av en väg som används värdig bil. Instruktioner
1

Spara pengar för en handpenning. Ju större handpenning du kan ge till en bank eller bilfirma, desto bättre lånevillkor vara. Spendera minst tre månader att sätta åt sidan det belopp du förväntar dig att betala för en månatlig betalning på en begagnad bil lån. Detta kommer att visa dig hur det är att göra betalningar på en bil innan du har åtagit sig att villkoren för ett lån.
2

Få pre-kvalificerad för ett lån för att ta reda på exakt hur mycket du kan råd att låna mot inköp av en begagnad bil. Fråga din bank om ett billån. Ta reda på hur mycket de kommer att låna dig, vad de finansiella avgifter kommer att kosta och den månatliga betalningen. Detta kommer att ge dig en prisklass för bilar du har råd. Addera 3

Shoppa för en bil på nätet, i tidningar och tidskrifter och på lokal bilhandlare. Ta del av de biltyper din pre-kvalificerade lånebeloppet kommer att köpa. Vara realistiska om vilka bilar som du har råd och bo inom din prisklass.
4

Jämför finans priser mellan banker, kreditföretag, och återförsäljare auto. I vissa fall kan en bilhandlare kan erbjuda bättre finansiella priserna på grund av kontakter med flera långivare, eller ge ett rabatterat pris på bilen för att använda sin finansieringsplan. Lägg upp alla faktorer som pris, betalning, livslängd för lånet och finans skattesatser för att beräkna den bästa affären.
5

Gör alla månatliga betalningar i tid och hålla koll på varje transaktion. Lägg varje betalning till handpenningen och hålla en löpande summa av det belopp du fortfarande är skyldig för begagnad bil. Ditt snabba utbetalningar kommer att bidra till att kvalificera dig för bättre lånevillkor på din nästa lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77288.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.