Hur du köper en billigare Repa bil från en bank

Köpa en repa bil från en bank är ett sätt att få en bra begagnad bil för mindre. Repo bilar säljs för mindre än deras värde i detaljhandeln och blå bokfört värde. Vissa mindre banker säljer återtagna fordon till allmänheten eller till bilauktioner. Att köpa direkt från banken kan hjälpa dig att spara pengar eftersom mitt mannen, auktionsförrättaren eller bilförsäljare elimineras. Instruktioner
1

Kontakta din lokala bank för att ta reda på om de säljer återtas bilar. Om de gör det, ta reda på vad de förfaranden för att köpa en bil från dem. Om de inte gör de kanske kan ge dig information om andra banker som gör det.
2

Kolla bankens på plats försäljning. Det är bäst att ta med någon som är knowledgably om fordon för råd om vilken bil skulle vara bäst för din budget.
3

Be om ett fordon historia rapport eller kontrollera Carfax rapporten på Carfax. com, för att se om det fanns några större skador på bilen i det förflutna som skulle resultera i dyra kostnader bilreparationer för dig i framtiden.
4

provköra fordonet. Detta kommer också att hjälpa dig att avgöra om fordonet är i gott skick.
5

reda på vilka villkor du kan lämna tillbaka bilen till banken om bilen faktiskt visar sig vara en "citron".
6

Betala för fordonet. Beroende på din kredit historia och relation med den bank du kanske kunna köpa din bil med ett billån. En auto lån kan bidra till att förbättra din kreditvärdighet om du gör alla månatliga betalningar i tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77290.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.