Hur man undviker bil bedrägerier på Craigslist

Craigslist kan vara en stor resurs för att hitta begagnade bilar i ditt område, men tyvärr, tjuvar och bedragare ibland dra nytta av detta gratis webbplats. Här är några försiktighetsåtgärder man kan vidta för att undvika auto bedrägerier på Craigslist. Instruktioner
1

Enligt Craigslist, kan 99 procent av bluff försök på sajten undvikas om du arbetar endast med lokala säljare. Behandlar inte någon som lovar att leverera en bil från ett främmande land eller avlägsen plats. Craigslist också varnar inte tråd pengar eller ge ut din ekonomiska information.
2

Det gamla ordspråket "om det låter för bra för att vara sant, är det förmodligen det," definitivt gäller att köpa angivna bilar på Craigslist. Var misstänksam av begagnade bilar som är prissatta betydligt i Blue Book värde
3

Ett annat sätt att undvika bil bedrägerier är att leta upp begagnade bilar på CARFAX:. Www.carfax.com. Med bilens VIN-nummer, kan du köpa en detaljerad rapport fordon historia. Rapporten kontrollerar titel problem, ägande historia, olyckor och register service.
4

Akta sig av VIN kloning bedrägerier (när en tjuv kopierar ett VIN-nummer från en bil och använder det som det VIN-nummer för en stulen bil). Bedragare säljer dessa stulna bilar till intet ont anande köpare genom radannonser eller på Craigslist. När polisen spåra den stulna bilen, är köparen tvungen att lämna över bilen och förlorar pengar betalats. För att undvika detta används auto bluff, noggrant undersöka VIN-nummer på instrumentpanelen, innanför dörrkarmen, och under huven. Sedan kontrollera bilens titel och registreringshandlingar för avvikelser. Stavfel och felstavade ord kan också indikera en falsk handling.
5

Slutligen, om du menar allvar med att köpa en begagnad bil men är bekymrade över sitt tillstånd, ta bilen till en oberoende mekaniker och har det inspekteras på en hiss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77149.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.