Hur vill kolla en VIN-nummer och historia på begagnade lastbilar till Free

Inköp av en begagnad lastbil kan kräva att köparen undersöka bilens försäljning, olycka och ägande historia. Denna information gäller inte bara påverkar försäljningspriset på fordonet, men kan påverka förvärvet av full täckning försäkring också. Kostnaderna för att samla in information om ett fordon kan öka mängden pengar som behövs för att göra inköp. För att begränsa kostnaderna och hålla sig inom budget, ett antal strategier finns att få gratis information om bilen. Saker du behöver
registreringsnumret
Fordonsregistrering
Fordon titel
Visa fler instruktioner
1

Besök en bil återförsäljare. Om du söker att köpa en bil, sedan besöka en bil återförsäljare för att visa information om den använda trucken.

Många återförsäljare kommer att genomföra en besiktning, titel check och fordon historia för att bestämma andrahandsvärde av lastbil.
2

recension försäkringen. Om fordonet bär försäkringsskydd, få en kopia av försäkringsbrevet att identifiera VIN och samla in uppgifter om olyckan historia av fordonet. I många fall en försäkringstagare måste vara närvarande eller ge sitt samtycke till bilen försäkringsbolaget att släppa politiska uppgifter. I många fall kan en skriftlig power-of-advokat undertecknas av försäkringstagaren hjälpa samla politisk information.
3

Kontakt flotta tjänster. Om lastbilen användes som ett kommersiellt fordon under drift av ett företag, så kontakta det företag flotta tjänster division. Innan du kontaktar dem, få fordonets registreringsnummer, märke och modell och tillverkningen år av fordonet. Flottan service manager eller ombud ska kunna ge ett VIN, köphistorik och olycka historia på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78017.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.