Hur du köper en begagnad bil i New Jersey

Oavsett om du behöver för att köpa en begagnad bil som en pendlare bil med bra gas körsträcka, eller betalningar bil är för högt på den bil du redan äger och du måste nedgradera, utbilda dig själv på trappan och överväganden inblandade innan du köper en begagnad bil i New Jersey. Instruktioner
1

Undersök din ekonomi och bestämma hur mycket du vill spendera på en begagnad bil. Fundera på om du kan betala för bilen på en gång eller om du behöver för att finansiera köpet.
2

Forskning fordon förväg som passar in i din prisklass. Webbplatser för Edmunds, kan Kelley Blue Book och National Automobile Dealers Association (NADA) vara till hjälp för att ta reda på hur mycket en begagnad bil kan kosta på ett återförsäljaravtal eller genom en privat fest i ditt område.
3

Hitta ramnumret (VIN) i bilen din funderar och få en rapport fordon historia för att se till att du vet alla fakta om bilen innan du köper. Justitiedepartementet National Motor Vehicle Titel Information System erbjuder en gratis online-resurs för att undersöka ett VIN innan du köper en bil.
4

Ta bilen till en certifierad mekaniker att ha bilen undersökas för defekter.
5

provköra bilen i normala körförhållanden för att säkerställa att bilen fungerar på ett effektivt och känns bekväm att köra.
6

förhandla fram ett pris för bilen och se till att du få ordentlig garanti i enlighet med den nya används Jersey bil citron. Enligt New Jersey begagnad bil citron lag, "används bilhandlare är skyldiga att lämna garantier på varje begagnad bil som säljs för mer än $ 3,000, som är mindre än sju [7] år gammal, inte har förklarats en total förlust av ett försäkringsbolag och har en mätarställning på 100.000 miles eller mindre. För mer information vänligen ring citron lag Unit. "

citron lag Unit

973-504-6226

PO Box 45039

Newark, New Jersey 07101
7

Betala lämplig omsättningsskatt och slutföra överföringen av bilen titel. När du köper bilen genom en återförsäljare, generalagenten i allmänhet kommer att hantera dessa saker. Om försäljningen var genom en privat säljare, måste du skaffa den undertecknade titeln från säljaren och gå till en New Jersey Motor Vehicle kommissionen (MVC) kontor för att betala moms och överföra äganderätten.
8

Registrera begagnad bil till ett MVC kontor. MVC ger följande lista över dokument och information du behöver för att registrera begagnad bil:.

1) Fordon titel

2) Försäkringsbolaget namn och försäkringsnummer
3.) Gäller Social Security Number eller bevis för befrielse

4.) Vägmätarställning av bilen

5.) Körkort nummer. Om du är olicensierad, godtagbara bevis på ålder och identitet måste visas, och du måste vara minst 17 år gammal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77829.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.