Så att köpa begagnade bilar i Massachusetts

Massachusetts har lagar som skyddar konsumenter som köper används cars.It gäller alla typer av begagnade bilar, liksom andra begagnade fordon såsom lastbilar och skåpbilar. Instruktioner
1

Forskning vilken typ av bil du vill köpa som passar inom din budget. Du kan göra detta genom att söka vad som finns tillgängligt på återförsäljarens webbplatser eller genom att besöka återförsäljare i ditt område av Massachusetts. För att hitta lokala återförsäljare där du bor i Massachusetts, använd en webbplats som Automotive.com 's Massachusetts Bilhandlare Search, en länk till som bokförs nedan. Försök att ha minst tre olika typer av bilar du skulle vara nöjd med att göra din sökning lättare.
2

Anteckna några bilar som du hittar hos återförsäljarna som du är intresserad i. När köpa en begagnad bil, är det viktigt att ta reda på hur mycket de är faktiskt värda och jämföra det med vad säljaren begär. Online resurser som Edmunds.com och Kelley Blue Book kan du ta reda på värdet av en begagnad bil, och rekommenderas av Massachusetts Konsumenternas Coalition. Addera 3

testa bilarna du bestämma över är värda det begärda priset. Du bör alltid testa en begagnad bil innan du köper den. Var uppmärksam på eventuella ovanliga ljud du hör när du kör, samt hur bilen hanterar. Det finns också en inspektion checklista som du kan använda under denna process, som ligger som en resurs nedan, som rekommenderas av Massachusetts Konsumenternas Coalition.
4

Finansiera begagnad bil du väljer. Du kan finansiera genom en bank eller annan finansiell institution eller via återförsäljare. Få några citat, om möjligt, och väljer långivaren med den lägsta räntan. Enligt Massachusetts Konsumenternas Coalition, kräver Massachusetts statlig lag som alla finansieringsvillkor och kostnader presenteras för dig skriftligen innan du får underteckna ett avtal.
5

be försäljaren att ge dig en skriftlig garanti innan du köper bilen. Massachusetts lag kräver återförsäljarna att ge en skriftlig garanti som ska täcka eventuella defekter i bilen som försämrar användning eller säkerhet. Du har rätt till denna garanti så länge begagnad bil kostar mer än $ 700 och har färre än 125.000 miles på det då återförsäljaren säljer den till dig.
6

Utnyttja Massachusetts Lemon Aid lag Om du genast börjar få problem med din bil. Denna lag omfattar i 7 dagar efter ditt köp, och garanterar att om du fordon inte klarar besiktning och kostar mer än 10% av dess totala köpeskillingen för att fixa, kan du få en full återbetalning om du så önskar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77655.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.