Hur du köper begagnade bilar

Köpa begagnade bilar är ett smart drag eftersom du inte betalar fullt pris och upplever drastiska avskrivningar ett fordon är föremål för när den drivs utanför partiet. Köpa bilar second hand från en privat fest kan också klippa orimliga återförsäljare avgifter och markeringar samt trycket att köpa ytterligare utökade garantier, måla skyddsplaner, däck skyddsplaner och andra planer service. Oavsett om en begagnad bil är köpt från en bil parti eller en privat fest, det finns några viktiga steg för att säkerställa att du får en bra affär och en säker bil innan slutföra köpet. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

besluta om en budget eller prisklass för din begagnade bil. För att undvika att betala ränta, använda kontanter. Om du behöver finansiering, ansöka om det i flera banker, lokalt eller online, för att ta reda på din tillgänglig finansiering linje innan din start shopping.
2

Besluta om märke och modell på bilen eller typer av bilar du är intresserad av hur många dörrar skulle du föredra? Hur många platser som behövs för din familj att passa? Är Pick bagageutrymme viktigt? Addera 3

upp gratis begagnad bil försäljningen guider på lokala butiker och från tidningar och kolla annonserna efter tillgängliga begagnade bilar. Dessa guider ger dig en bild av inventeringen tillgängliga och priserna. Hitta bilar som uppfyller dina kriterier.
4

Sök efter bilar på Internet genom radannonser, försäljning bil webbplatser, återförsäljare och online-auktioner. Kontrollera om priser och lager är bättre på nätet. Skriv en informationssida på begagnade bilar som uppfyller dina kriterier.
5

Ordna att ta en titt på de bilar som uppfyller dina kriterier. Skriv ner VIN-nummer, brukar finnas på instrumentbrädan eller i förardörren på ramen. Ta digitala bilder av bilens interiör och exteriör så att du kan jämföra dina alternativ senare hemma. Vanligtvis kommer dina bilder att vara mer exakt än säljare bilder, som är tagna i bästa dager och kan bli digitalt retuscherade.
6

Forskning de begagnade bilar som du har hittat genom att kontrollera deras fordon historia och om de har varit i en översvämning, förliste eller stulits med hjälp av VIN. Vissa fordon historier finns tillgängliga online gratis och vissa återförsäljare kommer att ge dig lite information utan kostnad, men det kan vara ofullständig. Det är bäst att spendera lite pengar och tid att göra din egen kontroll. Till exempel köpa en rapport som redovisar alla olyckor, inte bara stora. Mer omfattande rapporter kommer att kosta mer än en rapport med mindre noggrann forskning. Leta efter mer djupgående information om rapporter fordon historia i "Referenser" och platser att forskningen din egen information i "Resurser".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77139.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.