Där kan du få en gratis Carfax?

En Carfax används-bil historia rapport är ett måste för alla som vill köpa en begagnad bil. Den populära begagnade bilar historia rapportering byrå ger värdefull information, såsom olycka historia, avläsningar vägmätare och antal fordonsägare. En enda CARFAX fordon historia rapporten kostar $ 34,99 (från 2010), men det finns ingen anledning att spendera pengar för det. Om du vet var du ska leta, kan du få en Carfax historia rapport gratis. Den fria rapport ger samma information som den betalda rapport. Lokaliseringselement återförsäljare

Gå till carfaxonline.com att hitta återförsäljare som prenumererar på Carfax rapporteringssystem i ditt område. Rulla ner till botten av sidan och infoga ditt postnummer. Webbplatsen kommer att visa en lista över återförsäljare i ditt område. Detta kommer också väl till pass om du är bortrest och bestämmer sig för att handla för ett fordon. Allt du behöver är ett postnummer och du kan hitta alla medlemskap återförsäljare i området.
Tips för att förhandla

Besök abonnenten återförsäljare och börja shoppa för en bil. Återförsäljaren får inte frivilligt erbjuda en gratis Carfax historia rapport, men som en del av förhandlingsprocessen be försäljaren att kasta in en gratis rapport. Om dealern balks vid att ge en gratis Carfax rapport, ta ditt företag någon annanstans. Alla återförsäljare värd sitt salt skulle föredra att dela ut en gratis rapport än att förlora en potentiell försäljning bil.
Shopping Online

Tillbringa tid att surfa på Carfax databas . Gå till carfax.com (annan hemsida än carfaxonline.com) och titta genom online-databas för att hitta en begagnad bil i ditt område. Varje bil listas i databasen har en "gratis Carfax Vehicle History Report" länken. Genom att klicka på länken kan du se hela rapporten på nätet. Om du fortfarande är intresserad av bilen, skriva ut den gratis rapport och ta den med dig till generalagenten. Det är en stor negation verktyg.
Återförsäljare vs Private Salu i

​​Skaffa en gratis Carfax rapport fordon historia är lättare att göra när man köper från en auto återförsäljare. Det är inte omöjligt, men att skaffa en från en privat säljare. Om säljaren verkligen vill sälja bilen, skulle det anstå honom att köpa ett exemplar av Carfax historia rapport, göra kopior och ge en kopia till varje potentiell köpare. Det är ett litet pris för säljaren att betala om han verkligen vill sälja bilen.
Bilköpande Tools

Tänk på att det Carfax rapporten är bara en av de många verktyg som används för att avgöra om en bil är värt att köpa. Även om det är ett bra verktyg att ha, borde det inte vara det enda verktyg som används när man köper en bil. Att ha en kvalificerad mekaniker inspektera bilen och ta en objektiv provkörning är också viktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77238.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.