Hur du köper en begagnad bil för första gången köpare

Processen för att köpa din första bil är spännande och skrämmande. Du är glad att du har din egen bil men nervös över att göra en bil betalning. Om du är som många för första gången bilköpare, planerar du att köpa en begagnad bil. Det är viktigt att du väljer noga innan du köper en tidigare ägd bil. Forskning är viktigt att se till att du köper en säker begagnad bil och få det bästa erbjudandet på det. Instruktioner
1 besparing för en handpenning är fördelaktigt.

Ställ en budget. Försök aldrig att köpa en begagnad bil du inte har råd. Din budget kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket av en handpenning du måste spara. Enligt Edmunds, om du betalar 20 procent ner på din begagnade bil, kan du undvika på grund av mer än din bil är värd. Börja forska typer av bilar du är intresserad Ta hänsyn till uppskattade gas körsträcka och betyg säkerhet under din forskning.
2 Se återförsäljaravtalet inte har sålt citroner.

Kolla återförsäljare. De flesta återförsäljare har webbplatser, så att du kan undersöka sina register i avskildhet i ditt hem. Gör en lista över fordon och återförsäljare där de är belägna. Sök på Internet för några negativa recensioner på generalagenten. Har de sålde bilar med stora mekaniska problem, även känd som citroner? Är de fordon friendly? Hitta svaren på dessa frågor kommer att hindra dig från att göra ett dåligt val när du köper din första bil.
3 Ta alltid bilar ut för en provkörning.

Besök återförsäljare. Alltid provköra innan man beslutar om en begagnad bil. Undersök fordon för eventuella brister och be att få ta en titt under huven. Om du inte vet mycket om bilar, ta en bil-kunniga vän eller familjemedlem med dig till generalagenten. Fråga säljaren om fordonet är en certifierad begagnad bil och om den kommer med en återförsäljare eller tillverkarens garanti. Skriv ner Vehicle Identification Number (VIN) i alla bilar du gillar. Du kan forskning på nätet fordon historia med VIN (se Resurser).
4 Gör dealern ett erbjudande baserat på din forskning.

Välj en bil. Sök Kelley Blue Book och National Automotive Dealers Association (NADA) för att räkna ut exakt hur mycket bilen är värd baserat på de funktioner och körsträcka (se Resurser). Återgå till återförsäljaren och lämna anbud på fordonet. Var inte rädd för att föreslå en dollar belopp som är mindre än vad dealern frågar efter. Dessutom be säljaren om att köpa gap försäkring. Om din bil är summeras och du är skyldig mer än det är värt, kommer gapet försäkring betala för resten.
5 Tala med en representant på din personliga bank om finansiering.

betalar för din begagnade bil. Enligt Federal Trade Commission (FTC), har du möjlighet att betala för fordonet i sin helhet eller finansiering. Tala till återförsäljaravtalet ekonomiavdelning om kredit alternativ. Ekonomiavdelningen kan föreslå dig att hitta en cosigner om du har begränsad eller ingen kredit. Om du har en bank eller kredit union som du föredrar, säkra ett lån med dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77424.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.