Så här importerar en Toyota MR 2 Spyder till Kanada från USA

Toyota MR2 Spyder är en uppdaterad, konvertibla version av MR2 coupe. Nick-heter "Mister Two" på engelska, var MR2 Spyder tillverkas för bara 5 år (från 2000 till 2005). Om du vill importera en av dessa konvertibler från USA till Kanada, vara beredd att betala flera avgifter och ägnar en hel del tid att se till att fordonet kommer att passera kanadensiska licensieringsregler. Saker du behöver
bilmärke
nödvändiga ändringar
Toyota återkalla Avgifter clearance
och skatter
Visa fler instruktioner
1

Forskning bilens varumärke . Varumärket identifierar eventuella tidigare olyckor i samband med Vehicle Identification Number (VIN). Enligt den kanadensiska justitiesekreterare importerade fordon (RIV), bilar som har fått en "icke-reparerbara status" i USA kommer att vara berättigade till en laglig licens i Kanada. Bilar som har bedömts vara "skräp", "skrot", "delar-bara," eller "avvecklas" i USA betecknas som icke-repareras.
2

Utför eventuella ändringar av MR2 Spyder may kräva att följa kanadensiska Motor Standards Vehicle Safety (CMVSS). Du måste kontakta RIV att avgöra om det finns några nödvändiga modifieringar för Spyder. Enligt RIV, några exempel på modifieringar inkluderar fungerande krockkuddar, ordentliga barnbilstolar säkerhet och varselljus. RIV rekommenderar att du kontaktar Toyota eller en auktoriserad återförsäljare för att fastställa kostnaden och tillgängligheten av modifiering delar. Addera 3

Skaffa ett återkallande clearance från Toyota. Detta dokument bevisar att varje indragning problem med bilen har reparerats. RIV rekommenderar att du kontaktar Toyota på följande adress och telefonnummer:

1 Toyota Place

Scarborough, ON, CA, M1H 1H9

800-331-4331

4

Betala alla tillhörande avgifter och skatter. Dessa kan omfatta: RIV avgifter, tullar och skatter, $ 100 (kanadensisk) Luftkonditionering punktskatt, punktskatt (Grön Levy) på bränsle ineffektiva bilar --- som förmodligen inte kommer att gälla för den lilla MR2, Varor och tjänster skatt ( GST), avgifter i samband med regionala inspektioner och tillståndsförfaranden utsläppsnormer och testning, auto försäkring, resa tillståndet, titel historia, och avgifter sökning. RIV hanterar inte alla dessa avgifter och det är upp till importören att se till att alla avgifter är betalda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77660.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.