Så här kontrollerar år och modell av en bil

Det mest exakta sättet att kontrollera det år och modell av ett fordon är att läsa titeln eller avkoda ramnumret . Denna standardiserade nummer har använts inom bilindustrin sedan 1981 för att identifiera en mängd information , inklusive modell och år av ett fordon . Webbplatser finns som kan avkoda VIN och ger en historia av bilen. Den VIN kan hittas på titeln av fordonet och på själva fordonet . Kontrollera för VIN på framsidan förarsidan dörrstolpen , instrumentpanelen , i bagageutrymmet eller på sidostyckena . Saker du behöver
Titel
Ficklampa
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera titeln på fordonet . Titeln kommer att ha märke, modell och år för tillverkningen av fordonet . Fortsätt till nästa steg om titeln är inte tillgänglig .
2

Lokalisera VIN och skriva ner det . Gå till webbsidan hemsida govdmvrecords.com . Ange VIN i sökrutan och ange vilken typ av sökning . Hit " Enter ". Fortsätt till nästa steg om VIN är inte en standard 17 - siffriga VIN .
3

Ring en lokal återförsäljare . Om VIN är mindre än 17 tecken , var fordonet gjorts före 1980 och en återförsäljare kan ge ytterligare information .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77597.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.