Hur att hitta värdet av en bra låg körsträcka fordon

Att veta vad ett rimligt pris är att betala för en begagnad bil är viktigt när man köper eller säljer en bil. Det finns många faktorer som spelar in i värdet av en bil, inklusive läge, skick, körsträcka och funktioner. Att bli informerad om det bästa priset på din bil kommer att bidra till att du får en rättvis uppgörelse oavsett vilken ände av transaktionen du är på. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
1

samla information om fordonet. Du behöver året, märke och modell av bilen till att börja med. Ofta bilar kommer med paket som är noterade med siffror eller bokstäver efter modellen, såsom Honda Accord EX. Om du har den här informationen, kommer det att bidra till att ge dig en mer korrekt prissättning. Du behöver också veta om det är en två-dörrars eller en fyra-dörrars modellen och vad den körsträcka på vägmätaren är.
2

Kontrollera Kelley Blue Book online. Här kommer du in ditt postnummer så att du kan få korrekt information om marknaden för ditt område. Samma bil kommer att kosta mer eller mindre beroende på var du bor (en storstad eller på landet, till exempel). Nästa, ange märke, modell och årsmodell på din bil.
3

Välj det värde du vill ha. Du kan nu välja om du vill att handeln i värde, den privata säljaren värde eller ett rekommenderat pris.
4

Input ytterligare information. Här kommer du att sätta i motorstorlek, den utrustning den kommer med, såsom premium ljud eller lädersäten, och körsträcka. Därefter kommer du in i fordonets skick - dålig, rättvis, bra eller utmärkt. Detta kommer att ge dig en offert som du kan förvänta dig att sälja eller betala för det fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77237.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.