Hur du köper en C5 Corvette

Den C5 Corvette gjordes först 1997 och dess produktion gick igenom år 2004, då den ersattes med C6-modellen. Därför är alla som är intresserade av att köpa en C5 Corvette kommer att behöva köpa den används. Detta innebär att medan du kanske kan spara lite pengar, du också kommer att behöva veta lite mer om var de ska leta och vad man ska leta efter i bilen. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

satt upp en budget för hur mycket du är villig att spendera på din C5 Corvette. Eftersom bilen tillverkades under ett antal år, och sedan sportbilar som Corvette ofta inkluderar ett antal specialfunktioner, kan priset börjar runt $ 20.000 och klättra mycket högt om du letar efter en ovanlig modell, t.ex. 1998 Indy Pace Car.
2

Gör en lista över funktioner som är viktiga för dig. Detta skulle kunna omfatta färgen på bilen, det år den gjordes, körsträcka och transmission typ - eller något så enkelt som att klädseln eller antalet mugghållare inne. Rank listan i ordning efter betydelse för dig, eftersom det är möjligt att de bilar du tittar på inte kommer att erbjuda allt du vill.
3

Sök efter begagnade C5 Corvetter nätet. Begränsa sökningen till närliggande områden, så att du kan se bilen. Det skulle vara ett riskfyllt beslut att köpa en begagnad bil som inte hade provkört och kontrolleras av en mekaniker i förväg. Skriv ner de erbjudanden som intresserar dig, inklusive pris och funktioner.
4

besöka lokala bilhandlare. Återförsäljare som är specialiserade på Chevrolet varumärket kan ha den mest urvalet, men andra återförsäljare är fortfarande värt att kolla in. Ta med information som du har hittat på nätet. Använd den för att jämföra priser och funktioner, men också som ett köpslående verktyg så dealern det vet du väl informerad.
5

provköra bilarna du är intresserad i. Om det finns flera bilar som du överväger, göra en lista över för-och nackdelar för varje bil.
6

Har C5 Corvette du ska köpa inspekteras av en opartisk mekaniker innan du åta sig att köpa det.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77239.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.