BMW Köptips

BMW har ett nära fanatisk följande av entusiaster. Få bilar erbjuder en sådan fantastisk kombination av tysk ingenjörskonst, hållbarhet och föraren engagemang. Var uppmärksam på flera områden när man tittar på en BMW. Kom ihåg att en pre-köp inspektion av en BMW mekaniker är alltid bra försäkring. Vilka modeller
p Om du ska köpa en begagnad BMW, är det generellt bäst att hålla sig med bilar som 3-serien, 5-serien och Z-serien. Dessa är mindre komplicerade än de high-end modeller som 7-serien, som är mycket komplicerade och kan vara mer kostsamt att underhålla och i slutändan bara är inte lika rolig att köra.
Motor /Underhåll

En bil som har tjänsten poster är mycket bättre än en bil som har en okänd historia. BMW kan vara pålitlig, men också tenderar att falla sönder om den inte sköts på rätt sätt. En av de stora aspekterna av BMWs är motorer i dem kan pågå långt in i 200.000-mil intervall om de är väl omhändertagen. Oavsett om det är en vintage BMW eller en nyare modell från 1990-talet eller 2000-talet, särskilt uppmärksamma kylsystemet. Trots att BMW: s övergripande fantastiskt teknik, vissa modeller - kom med undermåliga vattenpumpar och kylsystem, vilket kan leda till överhettning motorer och skeva huvuden - särskilt de från de senaste 10 eller 15 åren. När du startar bilen, kontrollera om vit rök kommer från avgasröret och fortsätter efter att bilen är varm.
Interiör /Exteriör

Gilla en begagnad bil, de flesta gamla BMW förmodligen kommer att ha några problem med det elektriska systemet. Det finns ofta problem med fabriken stereoapparater som kan svåra att lösa. Håll också i minnet att mer avancerade modeller som 735i var extremt komplicerad och som sådan kan drabbas av dyra elektriska problem. Det är en av anledningarna till dessa bilar är så billig används.

Om du tittar på en vintage BMW, de flesta modeller förmodligen inte kommer att vara fullspäckad med rost. Om det är en vintage BMW, titta noga på rocker paneler (området vid botten av bilen mellan hjulhusen), i bålen och runt vindrutan och batteri område. Nyare modeller är sannolikt rost-fritt om de inte förvaras utomhus i ett fuktigt klimat.

Leta efter tecken på kollision skador genom att inspektera toppar fendrar i motorrummet. Om det är plisserade och böjd metall som inte ser lager, bilen förmodligen har varit i en olycka. Likaså kolla insidan av stammen för samma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77211.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.