Hur köper jag skrotbilar i Atlanta, Georgia?

Bilar som har varit inblandade i olyckor eller flera icke-fungerande delar, såsom en motor eller växellåda, anses ibland junked bilar. Köpa en junked bil från en tidigare ägare eller junk yard kräver en grundlig kunskap om bilarnas värderingen att undvika att köpa en bil som är värdelös och anses mindre än skräp. Instruktioner
1

titt i din lokala tidning för konsumenter som vill sälja sina bilar för "delar" eller åtminstone funderar på att sälja en bil som inte kör eller har allvarliga motorproblem. Denna metod sannolikt kommer netto dig en skräp bil som är billigare att köpa än att köpa från en vanlig skräppost varvet eftersom det inte finns några lagring avgifter räknas in det slutliga försäljningspriset. Lokala tidningar såsom "Bright Side Newspaper," "Marietta Daily Journal" och "Atlanta Journal & konstitutionen" erbjuder en sekretessbelagd avdelning där användarna kan lista bilar till salu i Atlanta, Georgia område.
2

Ring skräp varv i Kennesaw som gör att bilar kan köpas samt sålt och fråga om det särskilda förfarandet för att köpa från deras etablering. Företag som Marietta Auto Salvage (se Resurs 1) och Marietta Bogsering (se Resurs 2) tillåter köpare att köpa skrotbilar utanför partiet eller under skräp bilauktioner och även ge bärgning till önskad plats för en nominell avgift (avgiften beror på slutdestination).
3

recension online klassificerade webbplatser som Auto Trader för att söka efter skräp bilar som inte har så mycket värde för ägaren, men är mycket lukrativ gång används för delar eller helt återställas till en körbar tillstånd. Dessa typer av webbplatser kräver en registrering av åtminstone ett namn, adress och betalningssätt innan ett köp kan göras.
4

säkra titeln innan faktiskt tar besittning av junked fordonet. De flesta bilar som säljs för endast delar, men oavsett bilens slutliga utfall, är titeln krävs för att styrka äganderätten även om det så småningom åter säljas för endast delar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77653.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.