Hur vill kolla en begagnad bil historia

En bil historia rapport ger information om en begagnad bil att återförsäljaren kan vara omedvetna om eller är ovillig att dela. Skrupelfria säljare förändras ofta funktioner som kommer att visa det riktiga tillståndet av en bil, som vägmätaren, och många kunder köper havererade eller slitna bilar omedvetet. Ett fordon historia rapport kan hjälpa kunderna undvika att köpa ett fordon som varken är hållbart eller säkert. Du kan få bil rapporter gratis eller mot en avgift beroende på leverantör. Instruktioner
1

Skriv ner bilens Vehicle Identification Number (VIN). Du hittar den här mellan instrumentbrädan och vindrutan på förarsidan av bilen.
2

Beställ en rapport från en bil webbplats som erbjuder kontrollera tjänster. Du kan få denna post gratis online från webbplatsen för din statens motorfordon avdelning. Andra webbplatser som Carfax och Autocheck.com erbjuder gratis basinformation men kräver en avgift för ingående rapporter.
3

Ange VIN i rätt fält. Dubbelkolla ditt bidrag för att se till att du har angett tecken korrekt, sedan skicka numret. Webbplatsen kommer att returnera alla rapporter som den har tillgänglig för VIN.
4

in VIN på en annan webbplats. Det är alltid bäst att bekräfta den information du har fått med en annan källa, eftersom vissa platser inte kan ha fullständig information om en bil.
5

ut rapporterna om möjligt. Använd rapporterna, liksom en bilprovning från en mekaniker, för att avgöra om att köpa begagnad bil eller inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77466.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.