Toyota Prado Specifikationer

Toyota Prado är en rebadged Land Cruiser modell som säljs i hela Asien, södra Asien, Mellanöstern, Sydafrika, Australien och Latinamerika. Säljs av Toyota Motor Corporation, är Prado inte en del av Land Cruiser familjen av sport utility vehicles i Nordamerika, men kommer som en rebadged Lexus GX 470. Toyota erbjuder Prado som fem-och tredörrars bensin-och dieseldrivna modeller. Effekt

2011 fem-och tre-dörr Prados är utrustade med en bensin-eller dieselmotor. En 273-hästkrafter 4-liters V-6 motor som genererar 281 foot-pounds av vridmoment driver bensindrivna Prado. Motorn har alu cross-flow huvuden och legering blocket, multi-point bränsleinsprutning och körningar på 95-oktanig bensin. Den turbodiesel rak fyrcylindrig version förskjuter 3 liter och genererar 172 hästkrafter och 302 foot-pounds av vridmoment. En diesel common rail insprutningssystemet levererar bränsle till motorn. Den bensindrivna V6 har en dragkapacitet på 5511 £. Den dieseldrivna fyrcylindriga med sin extra vridmoment kapacitet kan dra £ 6613.
Mått och modeller

2011 femdörrars Prado trim alternativ är basen GX , den mid-level GXL och VX och lyx Kakadu. De tre-dörrklädselns val är basen SX, mid-range ZR och toppnivå Kakadu. Toyota förlade 4894-lb. femdörrars Prado på en 109,8-tums hjulbas. Den mäter 194 inches lång, 74.2 inches och 74,2 inches tall. Dess vadande djup i vatten är 27,5 inches. Den 4442-lb. tredörrars Prado sitter på en kort 96,6-tums hjulbas och är 176,5 inches lång. Den mäter 74.2 inches bred och 73,8 inches tall. Dess vada djup är detsamma som den fem-dörrars modellen. Båda modellerna rida på 17-tums aluminiumfälgar och 265/65R17-112S däck. Bränsletanken för båda modellerna rymmer 22,9 liter.
Bromsar och fjädring

Båda Prado modellerna har all-wheel ventilerade skivbromsar med en fyrhjulsdriven anti -Låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk bromskraftfördelning, bromsassistanssystemet, antisladdsystem och bilens antisladdsystem. De två modellernas framvagnen är en oberoende Wishbone-system med gas dämpare, spiralfjädrar och kulled monterad krängningshämmare. Den bakre upphängningen har en stel levande axel-system med fem-link övre /undre länkarmar, spjäll gas, spiralfjädrar och boll-ledad monterad krängningshämmare.
Funktioner

Standardutrustning på fem-och tredörrars 2011 Prados funktionen farthållare, färddator, backspeglar, bakrutetorkare, varvräknare, låg-bränsle varningslampa, främre och bakre luftkonditionering, klimatkontroll, elektriska fönsterhissar och dörrlås, golvkonsolen, förare och främre passagerare krockkuddar, side curtain krockkuddar för tre rader med sittplatser och trepunkts säkerhetsbälten. Ljudanläggningen är sex högtalare AM /FM /CD-spelare med MP3-kapacitet. En fem-växlad automatlåda är standard. Sätena är uppgraderade tyg och velour på båda modellerna. Säkerhetssystemet har en motor startspärr, ljudlarm, ett lastutrymme, huva och dörrövervakning larmsystem och Elhissar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76828.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.