Hybridbilar för barn

Att vara samvetsgrann i miljön kommer sällan utan någon kostnad. Ett offer som aldrig bör göras, dock i att offra säkerheten för dina barn för en ekonomisk hybridbil. Flera hybridbilar gör betyget, men att ge utmärkta säkerhet register enligt Insurance Institute for Highway Safety, vilka kvaliteter nya bilar årligen baserat på uppgifter krocktest. Volkswagen Toureg V6 TSI Hybrid

Volkswagen Toureg hybrid har en 380 hästkrafter, tre-liters hybridmotor och var den enda hybrid SUV att samla Insurance Institute for Highway Safety klassificering av "Top Pick" för 2011 . Dess anmärkningsvärda säkerhet och imponerande prestanda gör den till en av de allra bästa val när de köper en hybrid barnvänliga fordon. Inte bara kan de Toureg hålla jämna steg med några kraftfulla icke-hybridbilar, allt medan bogsering en båt, men barnen kan koppla av i komfort i Toureg rygg stuga fördrev resan tyst tittar på filmer på Toureg s extra DVD underhållningssystem.

Ford Fusion Hybrid

2011 Ford Fusion Hybrid utsågs till en av de IIHS högsta säkerhet plockar in inte bara sin sida, främre och bakre inverkan testresultat, men i sin välta krasch resultat också. Ford Fusion Hybrid drivs av en 2.4L Atkinson I4 motor med en elmotor kopplad till en steglös transmission som ytterligare ökar bränsleekonomin till så mycket som 41 miles per gallon på motorvägen. Kombinationen ger 191 hästkrafter och 136 foot-pounds av vridmoment.
Honda Civic Hybrid 4 Door

Honda Civic Hybrid fyrdörrars erbjöd gott skydd i skulle välta, sida, främre och bakre kollisioner i IIHS tester. Dess 110-hästars motor är monterad på en kontinuerligt variabel transmission för att bidra till att öka bränsleekonomin till så mycket som 43 mpg på landsväg. Kid friendly funktioner i bilen såsom bilbarnstol förankringskrokar samt en åtta-skivors CD-växlare och MP3-anslutning för underhållning. Addera Toyota Prius

Toyotas Prius, kvintessensen hybridbil, samlat IIHS s Top Safety Pick 2010 efter en redesign gjorde bilen bredare och längre. Tillsatsen av flera säkerhetssystem inkluderar antisladdsystem samt front-och sidokrockkuddar gardin. Barn säkerhetsbälten tjuder monterade på ramen på bilen vid de yttre bakre sittplatser, och båda bakdörrarna är skyddade med barnsäkerhetsspärr. Underhållning inkluderar en fyra-skivors CD-växlare med MP3-kompatibilitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76968.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.