De bästa sätten att förhandla när man köper bilar

Bra förhandlingsteknik kan spara dig tusentals dollar när du går in på bilfirma för att köpa en bil. Att ha dessa färdigheter du behöver för att göra din forskning innan du går till återförsäljaren, du behöver för att förstå hur dessa färdigheter kan fungera för bilköpare. Samla dina fakta
p Det är viktigt att göra din forskning innan du sätter dig ner och börja förhandla på bilen du vill köpa. De tre områden som du behöver information är kostnaden för den nya bilen, finansieringsalternativ och inbyte information.

Du kan hitta värdet på den bil du vill köpa via Internettjänster auto som Kelley Blue Book , Nada Guider eller Edmunds. Du behöver fakturan kostnaden för bilen plus extrautrustning.

Ring din bank eller kredit unionen och ta reda på vad räntan är på billån. Har banken beräkna den månatliga betalningen på det belopp du planerar på finansiering. Beloppet finansieras kommer att kostnaden för den nya bilen minus inbytesvärdet plus eventuella lånebeloppet på inbyte.
P Om du vill handla i ett fordon, använder Internet källor för att få en ungefärlig handel -in värdet på din handel. Även om det är ett lån inblandade, ta reda på mängden av payoff.
Känn din motståndare

bilhandlare mål när man säljer en bil är att maximera är vinst på hela köpet paketet. Han kan tjäna pengar på försäljningspriset på bilen, anpassade uppgraderingar, finansiering, förlängda garantier, försäkringar och inbyte. Vid förhandlingar med en köpare återförsäljaren ofta gör det möjligt för köparen att vara nöjd med en aspekt av inköp samtidigt som extra vinster i andra områden.

Målet för bilförsäljare och återförsäljare är att få köparen blivit känslomässigt entusiastiska över sin nya bilköp. En upphetsad köparen är en mindre fråga förhandlare.

Under förhandlingarna säljarna kommer att fokusera på den månatliga utbetalningen. Återförsäljare vet att för majoriteten av köparna den månatliga utbetalningen är den viktigaste faktorn i det slutliga beslutet att köpa ett fordon.
Vid förhandlingsbordet

Följ dessa riktlinjer när du förhandlar.

behålla lugnet och business-liknande under förhandlingarna. Även om du älskar bilen, visar inte det och agera som detta är bara ytterligare ett köp för dig.

Håll dig fokuserad på försäljningspriset på bilen. Den viktigaste siffran är skillnaden mellan priset på den nya bilen och det värde sätta på ditt inbyte. Du vill få skillnaden så nära som möjligt till skillnaden mellan fabriken fakturan och den genomsnittliga andrahandsvärde du beräknat. Fokusera på prisskillnaden stannar försäljningschef från att spela spel med värdet på ditt inbyte.

Fråga för ränta och löptid för samtliga betalningssystem erbjudanden. Dealern kommer att försöka att byta till ett hyreskontrakt eller långvarig köpekontraktet för att ge dig en lägre betalning. Låt dem inte. Återförsäljarna har tillgång till lägre priser än detaljhandeln banker erbjuder. I de flesta fall kan erbjuda dig en mycket bättre ekonomi takt än deras första erbjudande.

Under förhandlingsprocessen försäljaren eller försäljningschef kommer att be dig att göra en motförslag. De vill att du ska fokusera på handpenningen och månatlig betalning, inte priset och finansieringsvillkor. Din första erbjudandet skulle vara till ett pris och betalning lägre än du beräknat under din forskning. Anbudet ska vara på en nivå där återförsäljaren förlorar pengar om de accepterar det, men inte orimligt. De kan försöka träffa en kvot och sälja dig en bil på en förlust.

Efter din första erbjudande, låt försäljaren och försäljningschef göra ett par counteroffers att se hur nära de kommer till dina siffror. Fråga dem ett par gånger för att komma tillbaka med bättre siffror. Din ursprungliga budet på nära en lönsam bil affär visar dem att du är en seriös köpare och de vill inte låta dig gå. Var lugn och tålmodig.
P Om du får ett erbjudande där du vet att de gör mycket lite vinst på bilen och erbjuder dig en utmärkt finansiering paket, godkänner affären. Se till att pappersarbetet är vad ni kommit överens om att och ta din nya bil hem.

Din största chip i förhandlingsprocessen är förmågan att gå upp och gå iväg. Du måste vara beredd att inte få bilen, men när de gör så att du kan tvinga återförsäljaren att ge dig de ord du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76385.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.