Hur du köper en BMW

BMW är en av världens största lyxbilar och erbjuder nu stilar och alternativ mer läsvänliga varumärken, som Chevrolet, erbjudande. En BMW är en investering och ses ofta som mycket mer än bara en bil. Om du tänker på köpprocessen detta sätt, är det mer sannolikt att vara nöjd med din nya BMW. Instruktioner
1

Besluta om stilen av BMW du vill. De erbjuder sedans, stadsjeepar, sport vagnar och kupéer. Om du inte är bekant med alla alternativ BMW har att erbjuda, besök deras hemsida för att kolla in alla de modeller som finns tillgängliga och de funktioner som ingår.
2

Gör en lista över de funktioner och alternativ som är det viktigaste för dig. Om du har en hel del extrafunktioner som du vill ha, anser beställnings-beställa din BMW och ha den levererad till en återförsäljare nära dig. Det här alternativet är tillgängligt både på hemsidan och på en BMW-återförsäljare.
3

Välj de tre modellerna du är intresserad av och göra mer forskning. BMW 650-serie har fått betyget negativt som har en grov rida, ryckig överföring och problem gasreglage. BMW X5 är rankad som en av de mest lyxiga stadsjeepar och har en V8 under huven som är populärt med många bilägare. Detta är viktiga saker att veta om varje modell.
4

Tänk på garantier som erbjuds av BMW. Tillverkaren erbjuder en 12-års garanti för karossen, tre år för färg och en hel bil garanti som täcker original BMW delar och tillbehör till 2 år oavsett körsträcka, men inte inklusive utbyte av slitna delar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76293.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.