Hur lång tid tar det att få en titel från en Nybilshandlare ?

När ett återförsäljaravtal underlättar ett inköp av fordon , behöver köparen inte behöver besöka Department of Motor Vehicles att överföra fordonet titeln . Allt pappersarbete sköts av den säljande återförsäljaren . Endast försäljning mellan privata parter kräver en resa till DMV . Kontantköp

När en köpare betalar kontant för en ny bil , tar titeln upp till 20 arbetsdagar att behandla , enligt Texas Department of Motor Vehicles . Tiden kan variera från stat och eftersläpningen i de berörda organen . Titeln listar dig som ägare av fordonet .
Finansierat Fordon Till Salu

Räkna med en kopia av det pappersdokument titeln inom cirka 45 dagar för en finansierad bil . Bilen är registrerad för bilägaren , men heter till banken eller finansbolaget administrerar lånet . Du får ingen titel i ditt namn tills lånet förpliktelsen är klar . Efter den slutliga betalningen , överför finansbolaget titeln på ditt namn .
Kvitto

Lämna återförsäljaravtalet med mottagandet av registrering och en kopia av titeln ansökan . Förare får ett straff för att driva ett namnlöst fordon . Korrekt dokumentation förhindrar onödiga böter och beslagtagande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76904.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.