Vad betyder en återförsäljare Betala för en ny bil?

I världen av bilköp drivs av mystik. Dealer deltagande bonusar, förhalnings och incitament kan dölja priset en återförsäljare betalas för en ny bil. För att avgöra vilken återförsäljare kostnaden är en måste lära sig de många variabler som är förknippade med ny bil prissättning och vinst. Fakturan

Ett fordon faktura innehåller grundläggande information om bilen och prissättning. Fakturan bryter ner basen kostnaden för ett fordon och dess fabriksmonterade tillval eller tillbehör. Fakturor inkluderar även den totala tillverkarens föreslagna priset, eller MSRP.

En återförsäljare debiteras fakturan priset direkt från tillverkaren, genom sin finansiering planlösning, när bilen kommer in deras inventering.

Holdback

Factory holdback krediteras tillbaka till återförsäljaren när ett fordon säljs. Holdback ingår inte i fordonet faktura, och varierar mellan tillverkarna. Den genomsnittliga holdback är cirka 3 procent, beroende på priset på fordonet. Tillverkare erbjuder holdbacks att hjälpa återförsäljarna med omkostnader, inklusive försäljningsprovision.
Återförsäljare Cash

återförsäljare kontanter är en bonus som utfärdats till en återförsäljare på särskilda fordon . Inte alla fordon har incitament återförsäljare kontanter, och storleken kan variera från $ 500 hela vägen upp till $ 5000. Mängden återförsäljaren kontanter beror på den aktuella inventeringen leverans av produkten.

Dealer cash liknar kunden kontanter, även känd som en rabatt. Skillnaden är att tillverkarna inte offentligt inte posta återförsäljare incitament eller kräva att återförsäljaren ger något av den till kunden. Dess primära funktion är att hjälpa återförsäljare att sälja en viss modell av fordon, så att återförsäljarna att öka vinsten eller rabatt bilen mer för att sälja det snabbt.

Factoring i ytterligare återförsäljare kontanter effektivt sänker sanna fakturan priset för . återförsäljaren Addera Markup

återförsäljare markup är oftast mycket låg på nya bilar jämfört med andra produkter, en genomsnittlig uppmärkning av mindre än 10 procent mellan faktura och MSRP är vanligt . Nya fordon pålägg har minskat under senare år främst på grund av den mängd information som finns tillgänglig på Internet för konsumenter. Den reducerade markup på nya bilar har drivit tillverkarna att öka återförsäljare kontanter och andra incitament, för att hjälpa återförsäljarna förbli lönsam.
P Det är vanligt att en återförsäljare att sälja ett fordon med liten eller ingen vinst. De flesta återförsäljare gör en majoritet av sina inkomster från sitt ekonomi-och tjänsteleverantörer. Återförsäljare erbjuder finansiering kan märka upp räntan eller få en provision på finansieringen av en ny bil, göra upp för den lilla vinsten på försäljningspriset. När en ny bil ägare tar sina fordon för garanti arbete, betalar tillverkaren återförsäljaren för att fixa det. Addera Expert Insight

Ta reda på sanna fakturan priset för en fordon kan vara svårt, men är genomförbart. Att fget till den verkliga nedersta raden, måste man bestämma den faktiska fakturan priset, förhalnings och återförsäljare incitament. Många on-line resurser kan erbjuda hjälp. Medan de faktiska givna priserna kommer aldrig att bli 100 procent korrekt, kan de ge dig en nära uppskattning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76408.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.