Hur man hyra en Mercedes

Leasing själv en ny Mercedes-Benz är enklare än någonsin med dagens online-verktyg. Leasing din nya Mercedes-Benz kräver att du gör lite läxor innan du går ner till återförsäljare och signera din nya hyresavtalet. Ta reda på vilka erbjudanden finns tillgängliga från Mercedes-Benz finansiella och andra banker kommer att hjälpa dig att säkra bästa hyresavtalet möjligt för dig ny bil. Instruktioner
1

Provkör Mercedes-Benz du är intresserad av leasing, vilket kan göras på ett återförsäljaravtal. Ta ut de olika utföranden som finns för den modell du funderar på, större hjul, sport paket eller andra utföranden du funderar på att se om man passar dina behov bättre än den andra.
2

Bestäm på färgkombinationer och alternativ som fungerar bäst för dig tillsammans med vilken typ av leasingperioden passar dina behov. MBUSA.com kommer att ha alla tillgängliga färgkombinationer och alternativ lista tillgängliga för dig att titta på nätet tillsammans med prissättningen.
3

Skicka in din ansökan om leasing offerter från flera Mercedes-Benz återförsäljare. Var specifik och förenlig med varje återförsäljare. Se till att du får offerter för den exakta modellen och kontraktslängd du letar efter för att göra en rättvis jämförelse från flera offerter du får.
4

Välj den bästa citat och schemalägga en dag och tid att plocka upp din nya Mercedes-Benz leasing eller be om återförsäljare erbjuder leveransservice till ditt hem eller kontor.
5

Ha alla dina papper redo när återförsäljaravtalet frågar efter det. En kopia av ditt körkort, en nuvarande försäkring kort och en undertecknad och daterad kreditansökan är alla nödvändiga saker som behövs för att få alla dina papper redo.
6

Fråga om underhåll från din säljare eller finans chef för den nya Mercedes-Benz hyresavtalet. Du kanske kan få en plan som täcker alla dina planerade underhållet under hela leasingperioden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76578.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.