Steg för att köpa en ny bil

Att köpa en ny bil är en komplicerad process. Särskilt för första gången köpare, kan veta hur man ska gå från skyltfönstren till att köra bilen utanför partiet vara svårt. Att se en översikt över de steg att köpa en ny bil kan hjälpa förstagångsköpare och erfarna veteraner lika fatta rätt beslut när de köper. Forskning

Innan ens sätta sin fot på en hel del är det viktigt att göra din forskning. Du bör undersöka både bil eller bilar du är intresserad av att köpa, men även bredare bilmarknaden. Forskar din bil i förväg kommer att ge dig möjlighet att välja alla alternativ innan du går och handlar. Du kanske vet vad gör bilen du vill. Du kan även vet vilken modell du vill ha. Men även inom en specifik modell finns det ett antal variationer att överväga. Glöm inte att forskning bilen du redan äger, om du planerar att handla det i. Addera Finansiering

först räkna ut din budget så att du vet det högsta du kan realistiskt spendera. Ha en betydande handpenning. Detta hjälper dig att få ner priset under förhandlingarna genom att ha en bra mängd kontanter upp framför och sparar pengar på ränta genom att göra din ränta och månatliga betalningar lägre.

Du bör ha din finansiering i ordning innan du börjar förhandla priset. Dealer finansieringsplaner är några av de värsta erbjudandena i stan. Du är mycket bättre att säkra din egen finansiering.
Vising återförsäljare

Du ska aldrig vara nöjd med att besöka en enda återförsäljare. Istället, åka runt och inte vara rädd för att gå ut en hel del i mitten av förhandlingarna om du inte är nöjd med hur saker och ting. Du bör inte heller vara rädd för att låta återförsäljarna vet att du shoppa runt, eftersom detta kommer att ge dem större incitament att förse dig med specialerbjudanden, rabatter och tillägg. Återförsäljaravtalet besöket är en mycket viktig del av att köpa en ny bil, eftersom oavsett hur mycket forskning du gör, inget substitut för att ta bilen för en provkörning. Kom ihåg att oavsett hur mycket du älskar en bil, kommer det att vara där flera veckor på vägen.
Köpa

När du har tagit testkörningar och ansåg dina alternativ det är dags att göra ett slutgiltigt beslut om vilken typ av bil du planerar att köra. Förhandlingar med en bilhandlare är lite som ett frieri. Du vill synas intresserade, men inte alltför ivrig. Kom ihåg att add-on produkter har generellt en mycket hög uppmärkning, så var inte blyg om att förhandla fram ett bättre pris på extramaterialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76591.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.