Small Business Fördelar med Leasing Vehicle

Ett viktigt beslut som drabbar småföretagare är om att köpa eller leasa de fordon som de behöver för sin verksamhet. Medan köpa ger dem fördelar med ägandet (när lånet betalningar har slutförts), erbjuder leasing fördelar som inte finns till en köpare. En viktig faktor att beakta i valet mellan de två finansiella metoder är antalet miles ditt företag planer på att sätta på fordonen, eftersom fordon leasingavtal innehåller ofta ett överskott körsträcka kostnad. Lägre månadskostnad

Med ett hyresavtal, de månatliga betalningarna är vanligtvis lägre än när man köper, vilket kan frigöra ytterligare kapital för att användas i verksamheten. Detta kan vara särskilt fördelaktigt när du precis har börjat din affär och ditt kassaflöde är tight. De extra besparingar kan användas för att köpa nödvändig utrustning eller läggs till din budget för marknadsföring. Addera Prestige
p Om ditt företag innebär att arbeta med allmänheten, kan leasing dig att förbättra din bild genom att bli sedd köra nyare bilar. Med en två-eller tre-årigt hyresavtal, till exempel, kan du helt enkelt stänga av bilen i slutet av perioden och leasa en ny bil. Detta är bra om du är en näringsidkare som behöver att imponera på kunder, t.ex. en fastighetsmäklare.
Skatteförmåner och avskrivningar

Du får kunna dra av hela beloppet av din månatliga leasingavgifter från dina inkomstskatter. Enligt CarsDirect, skriver en bil i värde från 20 till 40 procent under det första året. När du hyr en bil, du betalar för avskrivningar via din månatliga betalningar. I de flesta fall kommer mängden av den tillåtna avskrivningen avdraget vara högre än din månatliga betalningar, så du kommer att komma ut framåt. Skattelagstiftningen kan komma att ändras, så du bör alltid rådgöra med din skatterådgivare om din egen situation.
Garantitäckning

Eftersom du hyra en ny bil och hålla den under en relativt kort tidsperiod, det finns en god chans att din bil alltid kommer att vara under garantin. Detta kommer att spara ditt företag de extra kostnader som är förknippade med dyra bilreparationer. Om du förlitar dig på din bil för att bedriva din verksamhet, kommer du vill vara säker på att de garantibestämmelser som föreskriver en ersättare fordon om din behöver reparationer eller att leasingbolaget erbjuder detta som en fördel.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76587.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.