Hur förhandla klokt på New Car Prissättning

avtalsförhandlingar för bästa pris på en ny bil kan vara en stressande process. Mycket av problemet ligger i det faktum att bilhandlare ofta vet mycket mer om bilmarknaden än köpare. Däremot har ökningen av Internet hjälpt nivå spelplanen och gjorde förhandla om en affär på en ny bil mycket lättare. Prutning är klokt ett fall av forska produkten och säljaren och se till att så många alternativ som möjligt finns tillgängliga. Med denna metod kan du få en ny bil för mycket mindre än det begärda priset. Instruktioner
1

Tänk på din budget. En ny bil är en stor kostnad, även om förhandlingarna kan få ner priset avsevärt. Välj ett belopp som du är villig att betala, och inte överskrider det. Som regel väljer en bil med ett begärt pris på den övre gränsen för dina utgifter kapacitet. Sedan förhandla ner priset blir en trevlig bonus, inte en ekonomisk nödvändighet.
2

forskning bilen du köper. Ju mer du vet om bilen, desto mer bekväm du kan förhandla fram ett pris. Kontrollera vilka specifikationer är standard och som är tillval som du kan prova att göra en del av en uppgörelse.
3

butiken i slutet av månaden. Många återförsäljare erbjuder månatliga försäljningsmål som försäljare kan klättra för att möta. De kan vara mer benägna att sänka sina priser, om så är fallet.
4

Hitta så många återförsäljare som möjligt i ditt område genom att göra en sökning på Internet. Maila eller ring återförsäljarna och be om en offert. Skriv ner varje citat av namnet på återförsäljaren. När du har talat med samtliga återförsäljare, ring runt igen och frågar om någon kan slå de lägsta offert du har fått. Ivrig för företag, kan de erbjuda dig extras eller sänka priset.
5

Vänta 24 timmar innan du accepterar en offert. Om en återförsäljare vet att du har talat med andra återförsäljare i området, kan han vara angelägen om att få din verksamhet. Efter 24 timmar, prata med återförsäljaren igen och fråga vad du kan få för detta pris. Återförsäljaren är benägna att vara angelägna om att säkra en affär och villig att kasta i en serie av extramaterial.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76883.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.