Hur du köper en bil med en Cash for Clunkers Voucher

För att motivera folk att köpa en ny bil, har den amerikanska regeringen skapat ett lagförslag som kallas "Cash for Clunkers". The "Cash for Clunkers" Bill kommer att ge konsumenterna en kredit kupong på upp till $ 4500 för handel i sina gamla gas MATVRAK och köpa en mer bränsleeffektiva nya model.Follow dessa steg för att få en generös rabatt och omvandla den clunker in en ny tur: Saker du behöver
Clunker Bil
Visa fler instruktioner
1

~ Verifiera Clunker är berättigad ~

bilar, stadsjeepar, skåpbilar, pickup: Du måste handla i ett fordon som har varit i bruk, registrerad och försäkrad i minst 1 år. Fordonet måste ha en federal kombinerad stad /landsväg rating bränsleekonomi av 18 eller färre miles per gallon och inte vara äldre än en 1984 modell.

Bekräfta Clunker stad /landsväg bränsleekonomi vid www.fueleconomy.gov
Sida 2

~ Verifiera den nya bilen är berättigad ~

ny bil, måste suv, van eller pickup köpt prissättas på $ 45.000 eller mindre. Inhemska och utländska modeller som säljs i USA kvalificera.

Bekräfta den nya bilens stad /landsväg bränsleekonomi vid www.fueleconomy.gov
3

~ Beräkna Clunker Credit Voucher ~

Nya bilar: Få en $ 3500 kupong om den nya bilen har fått betyget minst 4 mpg bättre än inbyte eller få en $ 4,500 kupong om den nya bilen blir minst 10 mpg bättre. Den nya bilen måste få minst 22 MPG

Nya stadsjeepar, skåpbilar och pickuper:. Emot ett 3500 $ kupong om den nya får minst 2 mpg bättre än clunker eller $ 4500 om den nya man får minst 5 mpg bättre. Den nya bilen måste få minst 18 MPG.
4

~ Förhandla och köpa ett nytt fordon ~

nya bilhandlare kommer att kontrollera alla krav som anges ovan för att bekräfta behörigheten för Cash för clunkers kupong.
5

~ Var är pengarna ~

voucher eller kredit är en elektronisk överföring från staten till den nya bilfirma. Återförsäljare vill kupongen belopp som skall betraktas som kontanter från bilen köparen. Den kontanta bidrag från kupongen skulle minska det belopp som skall finansieras och skulle hjälpa köpare får lättare godkännande för ett billån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76369.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.