Hur man hyra en demo bil

En demo bil oftast har drivits av en chef, säljare eller familjemedlem i återförsäljaravtalet Ägare eller har använts som en tjänst lånad men är fortfarande betraktas som "ny". Eftersom dessa fordon aldrig bytt ägare, är de fortfarande tillgängliga för de flesta nya bil leasing och incitamentsprogram. Leasing en demo bil kan spara extra pengar på ett leasingavtal, men det kan också ha nackdelar. Saker du behöver
Computer
lokala söndag tidningen
Visa fler instruktioner
Leasing ett Demo (Demonstrant) Fordon
1

Hitta en demo bil som passar dina behov. Du kan hitta annonser på återförsäljarens webbplatser, i söndag papper eller på tomten som en "liknande" ny bil eller "demo" med ett rabatterat pris.
2

Fråga om garantin på demo bil. När en bil sätts i demo status garantin av fordonet påbörjas från detta datum. Så även om du får ett fordon för mindre än en jämförbar ny, kan garantin längden vara kortare på grund av den tid som en demo.
3

Kontrollera att se till att demo fordon du är intresserad av att hyra kvalificerar alltjämt för leasing specialerbjudanden närvarande erbjuds av tillverkaren. Din säljare kan erbjuda en stor rabatt på fordonets priset för att flytta det från partiet. Men om det inte uppfyller villkoren för särskilda leasing program kan det kosta dig mer än en ny bil med ett högre arrende pris.
4

räkna ut om din demo hyresavtalet kommer att täckas helt av garanti när du hyr den. Detta är en annan dold kostnad som kan kosta dig tusentals dollar i reparationer om fordonet kör ut ur garantin innan hyresavtalet är upp. Om du upptäcker att den återstående garantitiden inte kommer att vara tillräckligt för att täcka hyra, be att få en förlängd garanti upp på fordonet innan samtycka till hyresavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76516.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.