Hur man bygger en ny bil som du vill ha det

Om du är missnöjd med tillvalspaket eller färger som finns på din närliggande bilfirma, finns det ingen anledning att köra över hela landet för att hitta det du letar efter. Tillverkare erbjuder möjligheten att bygga fordon som du vill på nätet. När du bestämmer de alternativ du vill, kan du få information till din lokala återförsäljare för hjälp. Instruktioner
Gör ditt val
1

Besök tillverkarens webbplats för fordon som intresserar dig. Leta efter en flik med titeln "Bygg din egen" eller "Bygg ett fordon."
2

Välj din modell och kropp stil. Vissa fordon är tillgängliga i flera olika konfigurationer, såsom sedan, coupé, cabriolet eller kombi. Andra är endast tillgängliga i en kropp-stil konfiguration.
3

Välj din trim nivå. Granska grundläggande tillägg för varje trim nivå. Om du vill ha lyx som läder eller en taklucka, kommer du normalt krävas att kliva upp till en högre trim nivå. Ibland dessa typer av optioner buntas ihop som ett paket.
4

Visa och välja tillgängliga alternativ för trim nivå du valt. Några vanliga alternativ är satellitradio, DVD-spelare, navigationssystem och uppgraderade stereoapparater. Priset för tillägget kommer att listas.
5

Välj din exteriör och interiör färger. Vissa fordon är tillgängliga i begränsade inre-yttre konfigurationer, andra har flera färgalternativ
6

recension objekten för noggrannhet, sedan skriva ut sammanfattningen eller datablad.. Ta bladet till din lokala återförsäljare för ett visst varumärke
7

Fråga återförsäljaren om de har exakt fordon du vill ha i lager,. Om de inte gör det, kan de kunna hitta en för du på en annan återförsäljare. Om de inte kan hitta en, kan någon återförsäljare anpassade beställa bilen för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76465.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.