Ny bil tillbaka Lagar i Pennsylvania

Köpa en ny bil kan vara skrämmande . Mellan en potentiell inbyte , handpenning och välja en ny bil , vad brukar uppgår till vara en stor finansiell transaktion har många aspekter . För att gardera sig mot känslor av affären eller tas tillvara , har vissa stater ingjutit en " ångervecka ", vilket gör att du kan lämna tillbaka bilen inom ett visst fönster . Inget lag

delstaten Pennsylvania har ingen kylning av lag när du köper en ny bil . Detta innebär att när du skriver på den streckade linjen och har bytt fonder eller komma till ett låneavtal , kan affären inte vändas utan samtycke av bilfirma .
Faktablad
< br >

delstaten Pennsylvania har ett faktablad som köpare måste fylla i när du köper en ny eller begagnad bil . Faktabladet Information om bilen , förklarar tillhörande statliga avgifter och kräver att du bekräftar med en signatur som du förstår och godkänner affären .
Registrering
< p > registreringen pappersarbete för en ny bil kommer att fyllas av generalagenten . Köparen måste legitimera sig i form av en Pennsylvania körkort för att slutföra transaktionen . Om du är en ny hemvist i staten , måste du ansöka om en Pennsylvania körkort innan de köper en ny bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76921.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.