Federala lagen om Elbilar

Federal lag och olika federala politiska byrån om elbilar har börjat förvandla USA: s ekonomiska, tillverkning och miljömässiga landskap. Inte sedan slutet av 1970 och början av 1980 när den första federala bränsleekonomi standarder mandat har nationen sett en sådan acceleration av "den största statligt styrda omvandlingen av fordon på den amerikanska vägen," enligt Chicago Tribune. Energy Independence Förbättring

Kongressen passerade Energi och Security Act 2007 som ett sätt att minska landets beroende av utländsk olja. Lagen har dubbla mål att öka utbudet av förnybara alternativa bränslen och ge "bevilja program för att stimulera utveckling av cellulosabaserade biodrivmedel och plug-in hybrid elektriska fordon och andra nya elektriska teknik," enligt US Department of Energy.

bilköpare Incitament:

Den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act av 2009 erbjöd amerikanska bilköpare incitament och krediter för att öka inköp av el-plug-in och hybrid bilar. Om du har en kvalificerad plug-in elbil köpt mellan 31 december 2009 och 31 december 2011, kan du få en kredit på mellan $ 2.500 till $ 7.500. Du kan även få en federal skattereduktion på $ 4.000 för en hybrid konvertering av ditt fordon, enligt fackförbundet av bekymrade Scientists 'hemsida.
Electric Car och delar Development

Amerikanska biltillverkare kan dra nytta av den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009 genom utnyttjande av 2 miljarder dollar i bidrag öronmärkta för utveckling av el-fordonskomponenter och avancerade batteri. "Dessa medel är avsedda att stödja inhemsk tillverkning av avancerade litiumjonbatterier och hybrid-elektriska system och komponenter, enligt US Department of Energy webbplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76710.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.