Så att köpa en ny bil i Frankrike

Att köpa en ny bil i Frankrike kräver uppehållstillstånd eller bevis på ansökan om uppehållstillstånd. Det finns nya bilhandlare tillgängliga som erbjuder garantier och andra förmåner såsom inbyte av din gamla bil. Fordonet måste registreras under System d'Immatriculation des Vehicles (SIV) och CO2-utsläpp spelar en viktig roll i statliga skatter eller rabatter på att köpa en ny bil. Saker du behöver
Carte de sejour (uppehållstillstånd) eller bevis på ansökan
Legitimation
Bevis på fonder
Bank detaljer
Försäkring
Permis de conduire (körkort)
Visa fler instruktioner
1

Källa bilen via annonser på nätet eller via tidningsannonser. Återförsäljare i Frankrike har online-närvaro, och du kan visa tillgängliga modeller på återförsäljarens utställningslokal. Återförsäljare erbjuder garantier på nya bilar, så kolla hur länge dessa kommer att pågå och om de erbjuder inbyten eller tjänsten erbjudanden innan du köper.
2

Att köpa en ny bil i Frankrike, du behöver ett carte de sejour eller bevis på ansökan om ett carte de sejour, vilket är ett uppehållstillstånd. Du måste också presentera bevis på identitet, är ett tillstånd de conduire (körkort), bankuppgifter, detaljer försäkring och bevis av medel till återförsäljaren.
3

Nya personbilar i Frankrike registrerats med en Certificat d'Immatriculation, tidigare känt som ett Carte Grise. Detta dokument identifierar bilägaren, registreringsnummer, fordonen märke, modell, tillverkningsår, chassinummer, hästkrafter och motornummer och bilens överensstämmelse med Europeiska unionens tekniska standarder. Att sätta en ny bil i ditt namn betyder applicering på prefektur, Sous Prefecture eller ibland den lokala Mairie (borgmästarens kontor). Under 2009 har ett nytt registreringssystem genomförda kallas Système d'Immatriculation des Véhicules (SIV). Bilägare behöver inte längre ändra registreringen av bilen om de flyttar avdelning, och bilen registreringen förblir densamma som först registrerades. Sedan 2007
4

gäller Frankrike rabatter eller extra skatter på nya bilar, beroende på sina CO2-utsläpp.

När en ny bil med höga CO2-utsläpp först registreras, är en gång-off ecotaxe betalas. Klasser för utsläpp finns 156 160 gram CO2 per Kilometer (g CO2/km), 161-195 g CO2/km, 196-245 g CO2/km och över 246 g CO2/km. Priser, som av Septmeber 2010, är ​​kostnader på 200 euro till € 2600.

Låga CO2 sändare klassas in under 60 g CO2/km, 61-95 g CO2/km, 96-115 gCO2/km och 116-125 gCO2/km. Nya bilar i dessa klasser kvalificerar för en rabatt på från 100 till 5000 euro, beroende på klass.

Handel i en bil äldre än 10 kan kvalificera dig för en € 500 bonus till mars 2011, och om du är köpa en elektrisk, naturgas, gasol eller kombinationen diesel /bensin-och eldrivna bil med utsläpp av 135 g CO2/km eller mindre, kan du ansöka om ett separat 2000 € rabatt.

rabatter är godkända genom att skicka in "Bonus écologique" formen till det nationella centret pour l'Aménagement des Structures des exploateringar Agricoles (CNASEA) inom tre månader från att köpa bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76696.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.