Hur handeln i en bil som du är skyldig pengar på

Om en person har ett fordon där han fortfarande är skyldig pengar, bilen fortfarande har en kvarstad eller lån på den. Som ett resultat, måste den befintliga kvarstad eller lån på fordonet betalas ut att handla om att fordonet i en annan one.To handel i en bil med en befintlig lien, måste du samla information och ge befintliga lån information till den nya långivaren . Detta garanterar en smidig övergång och hjälper köparen att göra ett välgrundat handeln. Instruktioner
1

Ring eller kontakta den bank eller finansbolag som har lån på din bil och säkra en payoff citat giltigt i 30 dagar. Du kommer att behöva en papperskopia av detta dokument, så ge ett faxnummer eller plocka upp denna payoff citat personligen. Den payoff citat kommer att ge dig de faktiska belopp som du måste betala för att bli befriad från alla skyldigheter i samband med ditt lån.
2

Research det aktuella värdet av fordonet du kommer att handla i. National Automobile Dealers Association och Kelley Blue Book är välrenommerade förlag som begagnad bil värden. Gör en kopia av dessa värden att presentera en bilfirma. Det aktuella värdet av fordonet kallas "inbyte" värde eftersom det är det värde som en bilhandlare är villig att ge dig för "handel" bilen. 3


Använd följande beräkning för att avgöra om du har positiva eller negativa egna kapitalet. Negativt eget kapital uppstår när du är skyldig mer på fordonet än vad det är idag värt. Positivt eget kapital är en bra sak och innebär att du är skyldig mindre på fordonet än vad det är värt.

Current Value-Payoff Quote = Eget kapital
p Om talet är positivt, du har positivt eget kapital. Om det är negativt, har du negativt eget kapital.
4

Hitta en bilhandlare som kommer överens om att byta in din bil. De allra flesta bilhandlare möjligt för köpare att handla med fordon med befintliga panträtter. När du hittar en bil som du verkligen gillar, kommer återförsäljaravtalet använda din "inbyte" värde och subtrahera det från den nya bilköp. Till exempel, om din ursprungliga bilens "inbyte" värde är $ 5000, kommer bilfirma subtrahera $ 5,000 från köpet av din nya bil. Det är därför du bör alltid forskning priset på din bil "innan" du går till generalagenten eftersom du redan vet vad värdet är och du kan visa dina kopior av angivna "inbyte" värde från en respekterad publikation.

5

Hitta en långivare. De flesta bilhandlare har också långivare på personal och majoriteten av bankerna lånar på fordon. Förhandla din räntor och se till att du får hela "inbyte" värdet på alla låneavtal du accepterar.
6

Följ upp med din ursprungliga bank eller finansbolag ungefär två veckor efter att du handel ditt fordon för att se till att din ursprungliga lånet har betalats ut av din nya långivare. I vissa sällsynta fall, är det ursprungliga lånet inte betalas ut och din kreditvärdighet lider.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76703.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.