Så att köpa en ny KIA bil

Att köpa en bil kan vara en spännande och skrämmande upplevelse. Plocka rätt bil, hitta rätt återförsäljare, räkna ut vad man ska betala och köpa bilen är en del av processen för att få en ny Kia, eller någon bil. Ju mer kunskap en person har att gå in i köpprocessen, desto lättare och trevligare att processen kommer att bli. Utan den kunskapen kan köpprocessen fyllas med osäkerheter, högre kostnader, dolda avgifter och ökad stress. Internet är fullt av resurser för att hjälpa köpare att få den information som behövs för att köpa en ny Kia. Instruktioner
1

Välj detaljerna i Kia som ska köpas. Modellen, färg, tillbehör och prisintervallet kan utforskas på Kias hemsida, kia.com, eller genom flera auto köper forskning webbplatser som edmunds.com, cars.com eller consumerreports.org.
2

Research tillgängliga incitament för fordon som valts. Incitament kan vara i form av rabatter till en köpare, dolda rabatter till en återförsäljare eller andra ekonomiska incitament som kan påverka givarens fordonets kostnad. Incitament kan utredas genom forskning auto köpa webbplatser. Det är mycket viktigt att hitta några rabatter och andra incitament till återförsäljare eftersom återförsäljarna kommer sällan erkänna för en köpare att dessa incitament finns.
3

Hitta det genomsnittliga försäljningspriset för Kia valda modellen. Skiljer sig från MSRP, eller tillverkarens föreslagna priset är det pris som folk faktiskt betalar för den bilmodell.
4

Ordna finansiering för Kia om Kia kommer att finansieras. Med finansiering för Kia innan jag talar till en återförsäljare tar del av det enkelt att förhandla om köpet av fordonet. Finansiering kan också ordnas genom återförsäljare genom ett antal finansbolag eller genom Kia Motors finansiering. Bestäm om du vill gå direkt till en återförsäljare eller begära offerter online
5

. Flera återförsäljare erbjuder information och begär pris via Internet eller via telefon.
6

Välj ett specifikt fordon, antingen på ett återförsäljaravtal hel eller genom en återförsäljare webbplats. De flesta återförsäljare möjligt för köpare att söka på nätet återförsäljare inventering.
7

Erbjud generalagenten ett pris för det valda fordonet. Se till det erbjudna priset är högre än dealerns verkliga kostnaden för fordonet efter varje direkt till återförsäljare incitament. Fundera några ytterligare avgifter återförsäljaren kan försöka lägga till fordonet, liksom dokumentation avgifter, uppgraderingar återförsäljare eller andra. Överväga att erbjuda en ut genom dörren priset, inklusive alla avgifter, inte bara ett pris inköp av fordon före avgifter tillkommer. Var villig att flytta lite på priset, men se till att det finns ett högsta pris bestämt. Gå inte över detta pris och vara villiga att gå bort om priset inte kommer att uppfyllas. Enligt Sant bil, säljer en 2010 Kia Forte med en genomsnittlig MSRP av $ 17.290 för ett genomsnitt av $ 15.649, bara några hundra dollar över dealern kostnaden för $ 15.481 och en 2010 Kia Rio med ett klistermärke pris på $ 12.390 säljer för ett genomsnittligt pris på $ 11,150, $ 336 över dealern kostnaden.
8

Anmäl handlingarna att köpa Kia. Återförsäljarna brukar ordna att skicka alla papper till finansbolaget. Se upp för dolda extras läggs i det kontrakt som kommer att öka kostnaden för köparen. Dolda kostnader kan innefatta färg tätningsmedel, beskyddare tyg, rost korrektur, ytterligare garantier eller andra objekt som du inte har bett om eller vill ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76716.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.